Liviu Dragnea despre apelul lui Basescu

Liviu Dragnea despre apelul lui Basescu

0 184

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca apelul lui Basescu este o invitatie la a inchide ochii in ce priveste fraudarea alegerilor.
Dragnea afirma ca Traian Basescu face apel la calm dupa ce Blaga si Videanu l-au asigurat ca se vor sterge urmelea fraudarii alegerilor. Declaratias a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa, la scurt timp dupa ce PSD a depus la Curtea Constitutionala dovezile privind presupusele fraude comise in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.
„Acum, dupa ce domnii Blaga si Videanu l-au asigurat ca se vor sterge urmele, domnul Traian Basescu incearca sa para calm. Calmul si reconcilierea sunt o forma de a masca fraudele in aceste zile, apelul la reconciliere este o invitatie la a inchide ochii, de a pune batista pe tambal”, a afirmat Liviu Dragnea, completand ca „reconcilierea trebuie cladita pe adevar, si nu pe minciuna”.
In opinia secretarului general al PSD, intalnirea dintre Blaga, Videanu si Berceanu de la MAI „dovedeste ca de fapt s-au intalnit sa stabileasca procedurile prin care institutiiile statului, care au fost folosite sa fraudeze alegerile, sunt acum folosite sa stearga urmele”.
Dragnea a mai precizat ca PSD respecta legea si „nu are nevoie de permisiunea lui Traian Basescu” pentru contestarea rezultatelor BEC.
„Vom continua demersurile de deconspirarea a celor mai grave fraude electorale de dupa 1989. Frauda a fost organizata la nivel national”, a mai spus Dragnea.
Social-democratul a raspuns si la criticile presedintelui privind neincrederea asupra votului romanilor din diaspora. „Nu avem o problema cu romanii din diaspora, avem o problema cu cei care au furat voturi si care, dupa dovezile pe care le avem, sunt apropiati de presedintele Traian Basescu”, a acuzat Dragnea.
Se pare ca Dragnea nu este departe de adevar. Este foarte ciudat faptul ca voturile care l-au saltat pe Basescu in frunte au venit tocmai din diaspora, unde, dupa cum s-a anuntat, prin sectiile de vot misunau pedelistii in detrimentul celorlalte culori politice. Ramane acuma de vazut daca dovezile vor face ca cei de la Curtea Constitutionala sa ramana cu sira spinarii dreapta.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.