Culoarea ochilor dezvaluie personalitatea

Culoarea ochilor dezvaluie personalitatea

0 134

Ochii sunt oglinda sufletului, iar culoarea lor poate dezvalui personalitatea si felul de a fi al unei persoane.
Este adevarat ca persoanele sunt unice in felul lor, dar se pare ca, psihoterapeutii, psihologii si altii asemenea au descoperit faptul ca persoanele care au o anumita culoare a ochilor au un anumit comportament sau sunt perceputi de ceilalti intr-un anume fel.
De aceea, exista si o serie de zicatori legate de culoarea ochilor, dintre c4ele mai cunoscute fiind: „ochi caprui fura inima oricui” sau „ochii verzi, niciodata sa nu-i crezi”.
Iata, in cateva linii generale, care sunt caracteristicile persoanelor care o anume culoare a ochilor.
Ochii verzi
Persoanele care au ochi de aceasta culoare sunt misterioase si senzuale, dar dau dovada de perseverenta si tenacitate in urmarirea obiectivului pe care si l-au propus.
In relatiile de dragoste, sunt constanti si fideli, dar numai atunci cand sunt convinsi ca si-au gasit jumatatea. Au un apetit sexual foarte ridicat si pot fi destul de posesivi.
Unul dintre cele mai importante defecte ale acestor persoane sunt nesinceritatea in relatiile cu cei din jur si instinctul vindicativ, de unde rezulta ca se enerveaza repede si tin minte multa vreme o ranchiuna.
Ochii negri sunt destul de rar intalniti si sunt adesea confundati cu ochii caprui inchisi. Ochii negri veritabili sunt rapitori, iar persoanele care au aceasta culoare a ochilor sunt pasionale, temperamentale, pline de viata. Sunt persoane luptatoare si intotdeauna dispuse sa-si ajute prietenii chiar si cu pretul vietii lor.
Ochii albastri sunt cei mai doriti din toata gama de culori si nuante pe care ochii ii pot avea. Persoanele care au aceasta culoare sunt romantice si emotionale si par a fi destul de introvertiti. Aceasta culoare a ochilor este un etalon pentru frumusete, ca in tipicul femeii frumoase, „blonda cu ochi albastri”, motiv pentru care aceste persoane sunt intotdeauna privite cu admiratie de cei din jur. Din acest motiv sunt destul de orgolioase si le place sa se simta speciale in grupul din care fac parte.
Ochii caprui sunt cei care predomina in jurul nostru. Persoanele care au aceasta culaore a ochilor au o personalitate puternica ce debordeaza de hotarare, ambitie, perseverenta. Se concentreaza foarte mult pe cariera si pe obtinerea bunastarii materiale. Sunt persoane analitice si rationale, care se bazeaza in viata si in confruntari pe analiza logica. In ceea ce priveste relatiile, sunt in general persoane extrovertite, sincere si generoase.
Marele lor defect va fi insa incapacitatea de a-si exprima sentimentele. Desi sunt sociabili si leaga prietenii foarte usor, nu sunt genul de persoane calde, care sa exprime usor ceea ce simt. De aici si infidelitatea de care dau dovada.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.