Afirmatii gratuite ale premierului Emil Boc

Afirmatii gratuite ale premierului Emil Boc

0 132

Mare figura mai este si Boc asta! El are impresia ca tot romanul este fraier si-i soarbe aberatiile, fara sa mai stea pe ganduri. Si, ca sa-si acopere impotenta manageriala – cealalta nu ma intereseaza, eu il banuiesc de mai mult – ii trage cu verzi si uscate, netinand seama ca unii au trait acele vremuri pe care le agita intru apararea sa, iar altii mai studiaza putintel si istoria, ca profesionisti.
Astfel, Emil Boc a afirmat ca Romania trece prin cea mai grea perioada de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial (daca este asa de ce l-a lasat pe Basescu sa ne aduca aici?), ceea ce este o aberatie. Oare acesta este un motiv pentru a lua masuri „nu foarte placute”?
Este o aberatia faptul ca nu poate fi ceva mai groaznic decat anii ’45-’47, cel putin in epoca moderna. Caci in acei ani, inafara distrugerilor pricinuite de razboi, Romania a fost bantuita de o seceta cumplita, mai rar intalnita, din pricina careia in cea mai mare parte din tara mureau la laola oameni si animale, din lipsa hranei si a apei, mai ales.
Am impresia ca inca nu s-a ajuns pana acolo, si starea se va instaura doar din nepriceperea si reavointa lui si a perfidului cioclu de la Cotroceni. Sau. stie ceva Boc, vrea Cotrocenistul sa ne aduca pe aici pe undeva?

„Romania trece in acesti ani prin cea mai grea perioada dupa al Doilea Razboi Mondial. Asta inseamna ca avem de luat masuri, unele nu foarte placute, dar, cu siguranta, foarte necesare comunitatilor, ca sa mergem pe un drum bun si ca sa ne consolidam ca tara”, delireaza premierul Emil Boc.
„Avem unele puncte slabe legate de dezvoltarea economica. La prima boala economica majora, exista riscuri majore cu privire la functionarea tarii. Este o obligaþie sa corectam derapajele aparute in ultimii 20 de ani”, a afirmat Boc. Hotia si coruptia sunt bolile economiei romanesti. Nu poate sa produca tara cat poate fura clasa politica!

Primul ministru al Romaniei considera ca, facand ce trebuie, putem depasi aceasta perioada dificila.
Da, facand ce trebuie, nu jucandu-te cu de-a guvernarea! In aceasta joaca s-a ajuns in cateva luni la Guvernul Boc IV.
Impresia generala, la evenimentul mentionat, premierul Boc a vorbit, ca un bun communist al anilor stalinisti, referindu-se si la problema electrificarii satelor romanesti.
„Am decis ca anul acesta si anul viitor sa nu mai ramana niciun sat neelectrificat in Romania”, a mentionat Boc, care a adaugat ca, in acest sens, va face un parteneriat cu Ministerul Economiei, un Memorandum, si in urmatoarele sedinte de Guven va fi pus in dezbatere. Dar ce dle Boc, ministerul respectiv nu mai face parte din Guvernul Romaniei?

Haida de! In Romania dai din groapa-n groapa, sub motivul ca nu sunt bani – nu mai insir toate chestiile cu impozitarile, scaderile de venituri, prime, gratificatii, pensii nesimtite etc. – si Boc se apuca de electrificat varfurile de munti!
Mi-e si sila, nu mai comentez!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.