Mirii Anului vin la ITC Brasov

Mirii Anului vin la ITC Brasov

0 166

International Trade Center Brasov organizeaza in perioada 11 – 14 martie 2010 cea de a VII-a editie a expozitiei anuale „Mirii Anului”, invitand participanti din intreaga tara sa-si dovedeasca ingeniozitatea si rafinamentul in organizarea de nunti si evenimente similare, botezuri, aniversari, petreceri surpriza, cocktail-uri.
La Brasov, intr-un cadru optim oferit de centrul expozitional International Trade Center, se vor reuni producatori, importatori si distribuitori de materiale si echipamente precum si ofertanti de servicii, specializati din acest domeniu.
Acestia vor prezenta materiale si echipamente pentru organizarea de evenimente : invitatii (de nunta, logodna, botez etc.), lumanari, flori si aranjamente florale, baloane si artificii, aranjamente ambientale de sala, rochii de mireasa si accesorii, costume de mire si accesorii, vestimentatie de ceremonie, bijuterii, produse de cosmetica si parfumerie, cadouri pentru miri si nuntasi (servicii de masa, tacamuri, obiecte de uz casnic, cristaluri, argintarie, artizanat, decoratiuni etc.), servicii : sonorizare si lumini, foto – video, aranjamente sala, transport, coafura, machiaj, catering, organizare de evenimente, entertaineri profesionisti, promoteri, oferte de turism pentru luna de miere, locatii pentru organizarea de evenimente : restaurante, hoteluri, sali, spatii pentru petreceri in aer liber etc.
De asemenea, vor fi organizate spectacole, prezentari de moda, demonstratii de machiaj si coafura, prezentari culinare si alte momente specifice, in care se va imbina frumosul cu utilul.
Program de vizitare : 10:00-20:00, in fiecare zi a expozitiei cu vanzare.

Iata cateva superstitii legate de nunta:
Fetele tinere sa isi scrie numele pe talpa pantofului miresei. Se spune ca cea a carui nume nu s-a sters se va marita urmatoarea.
Voalul miresei nu trebuie sa cada, acesta ar fi semn rau.
Nu e bine sa faci poza imbracata mireasa inainte de nunta.
Semne bune pentru nunta sunt: sa fie vremea buna, sa vada mirii un curcubeu, un cosar sau o pisica neagra.
Tot de bine este sa ploua la nunta, acesta ar fi semn de bogatie.
Se spune ca nu e bine sa faci nunta in mai, caci se va spulbera casnicia la fel ca florile copacilor.
La nunta nu e bine sa porti pantofi decupati ori sandale caci iti “iese” norocul prin degete.
Mireasa nu are voie sa poarte perle la nunta, nici pe rochie, nici ca bijuterii. Se spune ca simbolizeaza lacrimi.
Spargerea unui pahar alunga ghinionul.
Nasa nu trebuie sa fie insarcinata. Superstitia spune ca va fi o casnicie grea.
Aduce chinion sa scapi verigheta pe jos.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.