Minora plina de dosare penale

Minora plina de dosare penale

0 130

La 14 ani o minora din Brasov a facut rost de nu mai putin de 9 (noua) dosare penale, toate pentru furturi din locuinte.
Pustoaica si-a inceput activitatea penala (oficiala) acum un an, cand s-a si ales cu primul dosar. Si pentru ca numai inceputul este mai greu, au urmat si celelalte.
Modus operandi al fetei era simplu: ea intra in blocurile din Brasov si incearca usile apartamentelor. Acolo unde gasea usile deschise patrundea si incepea din hol, unde scotocea in buzunarele hainelor din cuier.
Tipa nu ierta nimic si nu facea mofturi. Ea fura aproape orice, in special bani si telefoane mobile.
In urma cu trei zile a fost prinsa in flagrant de proprietarul unui apartament de pe Calea Bucuresti si predata politistilor.

In perioada urmatoare anchetatorii urmeaza sa stabileasca daca fata are sau nu discernamant – asa e regula, infractorii fac ei pe nebunii, dar sunt constienti de actiunile lor. In functie de rezultatul expertizei urmeaza sa fie luate masurile legale impotriva ei.

Dar pana una, alta, politistii ne sfatuiesc sa nu plecam de acasa, nici macar pana la vecini, lasand usa deschisa. Si cand ajungem acasa este indicat sa incuiem, dupa ce am intrat pe hol usa si nu sa ne ducem prin baie, dormitor, etc. Paza buna trece primejdia rea.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.