Retinerea unor hoti de cabluri la Teliu

Retinerea unor hoti de cabluri la Teliu

0 132

Dupa ce ca, si asa, sistemul de circulatie pe CFR este in mare suferinta, degradandu-se incontinuu datorita unei crase lipse de interes din partea ministerului de resort, iata ca mai apar si o serie de inconstienti care fura parti metalice de diferite sortimente, din retea, pentru a le valorifica, in interes personal, la fier vechi.

Recent, politistii din Teliu – comuna mare si cu un cartier mai intunecat la ten – au retinut pe raza localiþatii doua persoane care furaera cabluri electrice din reteaua CFR.
Constantin C., de 30 de ani, si Gheorghe M., de 27 de ani, au fost opriti in timp ce umblau cu o caruta in care aveau ascunsi 141 de metrii de cablu, taiat frumusel si ca sa incapa in caruta, in zece bucati.
Cablul provenea de la instalatiile de pe calea ferata.
Cand au fost opriti de oamenii legii, cei doi au incercat sa fuga, insa, sub somarea cu armele din dotare, au fost retinuti si predati colegilor de la Transporturi Feroviare.
In urma cercetarilor s-a descoperit ca acel cablu fusese sustras din statia CFR Budila, comuna vecina.
Pe cei doi, precum si pe eventualii lor complici, ii asteapta cativa anisori de parnaie, oferiti de instanta de judecata in baza a mai multor capete de acuzare.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.