Ponta si Maimutoiul (din) Boc

Ponta si Maimutoiul (din) Boc

0 126

Gestul de ieri al premierului Boc, prin care acesta a confiscat microfonul unei jurnaliste de la postul Realitatea TV, jurnalista care a pus intrebari incomode premierului, a fost aspru criticat de liderul PSD, Victor Ponta.
„Boc este un maimutoi bagat in fata, iar cei care fura si distrug Romania vor iesi si vor spune: Prostul asta de Boc le-a facut pe toate”, a spus Ponta, aseara, in cadrul unei emisiuni televizate.

Presedintele PSD, Victor Ponta, vede in spatele iesirii de ieri a premierului Emil Boc, care acuza presa ca intoxica romanii cu lucruri neadevarate, ideea presedintelui Traian Basescu, si asta deoarece, apreciaza liderul PSD, Emil Boc, „ca de obicei, nu are propriile idei”.
„Povestea asta cu dezinformarea este de la Traian Basescu. Boc, ca de obicei, nu are propriile idei. Este atat de cenzurat incat e dat in direct cand spune orice prostie, orice minciuna, orice chestie de doi bani. Si cand se face de ras ca da la rindea, ca da cu toporul. Rade toata lumea de el, dar il dati in direct…”, a spus, ironic, Victor Ponta, in cadrul emisiunii televizate.

Din pacate, atrage atentia liderul social-democrat, „nu este nimic comic in Boc pentru ca este cel care are in pixul domniei sale viata a milioane de oameni”.
„De pixul domniei sale atarna ce se intampla cu profesorii, ce se intampla cu autostrazile din Romania”, a explicat Ponta.

Mai mult, spune pesedistul, fiind „un maimutoi bagat in fata”, Emil Boc „isi permite aproape orice si va lua toti pumnii si toate injuraturile, pe buna dreptate, ale Romaniei”.
Astfel, apreciaza Ponta, premierul Boc va avea de suferit pe viitor intrucat „cei care distrug Romania vor iesi si vor spune ca prostul asta de Boc le-a facut pe toate”.

„Veti constata ca el e un maimutoi bagat acolo in fata, ca de fapt ceilalti care fura banii, care distrug Romania, vor iesi si vor spune ca prostul asta de Boc le-a facut pe toate. Iar chestia asta este foarte periculoasa si incorecta. Boc este, intr-adevar, cel care, din prostie si din ambitie stupida sa fie el acolo, semneaza si iese in fata”, a incheiat Ponta.

Iar daca maimutele te distreaza deseori pe la circ sau gradina zoological – cadrul pentru ambele este creat de actualul guvern – sa nu uitam si ce stricaciuni pot provoca aceste animale, atat de asemanatoare noua, oamenilor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.