Hotii au dat iama in rablele din usa REMAT-ului

Hotii au dat iama in rablele din usa REMAT-ului

0 119

Coada la voucherele programului Rabla i-a costat pe multi brasoveni mare parte din masina. Harburile lasate fara supraveghere la poarta REMAT-ului in asteptarea tichetelor au fost vandalizate de hotii de piese de masini. S-au furat radiatoare, baterii, carburatoare, roti si parbrize. Proprietarii sunt nevoiti sa-si completeze rablele de teama ca REMAT-ul nu le va accepta masinile. De luni se distribuie la Brasov noua transa din tichetele programului Rabla.
In urma cu doua saptamani, tichetele pentru programul Rabla s-au terminat la Brasov. Spre dezamagirea posesorilor de harburi, care isi tractasera cu greu vechiturile la poarta societatii. Oamenii au plecat dezamagiti la casele lor, lasand rablele la coada. Dupa Pasti, proprietarii s-au dus pe la REMAT sa vada daca n-au sosit voucherele. Nici tichete n-au primit, dar nici masinile nu mai erau intregi. Hotii au luat tot ce se putea descompleta de pe harburi. Proprietarii sunt revoltati ca Ministerul Mediului sau REMAT-urile nu au asigurat paza masinilor, dar competentele acestora nu se aplica pe domeniul public.
Functionarii de la REMAT ii linistesc insa pe cei lasati de hoti cu masinile incomplete si ii asigura ca le vor primi rablele care au partea electrica, motorul si partea de rulare intregi. REMAT Brasov primeste astazi noul set de 1200 de tichete valorice, care vor fi puse la dispozitia brasovenilor de luni.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.