Rapid merge mai departe in Europa League

Rapid merge mai departe in Europa League

0 131

Rapid Bucuresti grupare pregatita de tehnicianul Ioan Ovidiu Saba, a reusit sa invinga fara probleme in deplasare, cu scorul de 2-0, echipa finlandeza MyPa, intr-un meci contand pentru mansa secunda a turului doi preliminar al Ligii Europa si a reusit calificarea in faza urmatoare, unde va intalni gruparea olandeza SC Heerenveen. Golurile au fost marcate de Surdu in min. 19 si Ilijoski min. 42.

“MyPa a fost un adversar greu, mult mai dificil decat s-ar putea crede dupa scorul final. Finlandezii ne-au pus probleme, dar noi am stiut sa ne inchidem foarte bine si am punctat exact cand trebuia. A fost un meci care ne-a solicitat destul de mult, dar îi felicit pe baieti pentru ca au dovedit ca au valoare. Ma bucur pentru ca jucatorii pe care i-am folosit la acest meci nu m-au dezamagit si ma bucur si pentru tinerii Ciolacu si Coman pentru ca au avut sansa de a juca intr-un meci de cupe europene. Acum, întreaga mea atenÈ›ie se îndreaptă spre meciul cu OÈ›elul, dar voi incepe sa pregatesc si meciul cu Heerenveen. Stiu ca ei vor juca sambata un meci cu FC Koln, aÈ™a ca vom fi acolo pentru a-i vedea la lucru pe baietii lui Van Basten,” a spus Sabau la DigiSport.

MyPa: Kuismala – Oksanen, Nongotamba (Sihvola min. 46), Aho, Vesala -Koskinen – Sesay, Saxman, Gela, Selin (Anttilainen min. 46) – Williams (Kukka min. 67) 

Rapid: AlbuÅ£ – Rui Duarte (A. Coman min. 74), Abrudan, Oros, I. Voicu – Teixeira (Ciolacu min. 66), Milisavljevici, Grigorie, Goga – Surdu, Ilijoski (Bozovici min. 46).

Cartonas galben: Selin (8) In prima mansa, Rapid a castigat, la Bucuresti, cu scorul de 3-1. In turul trei preliminar al Ligii Europa, Rapid va intalni formatia olandeza SC Heerenveen. Prima mansa va avea loc la Bucuresti, in 2 august, returul fiind programat in Olanda, la 9 august.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.