Frate si sora, furau indicatoare pe Drumul Poienii

Frate si sora, furau indicatoare pe Drumul Poienii

0 145
Doi brasoveni, frate si sora, au furat timp de o luna 42 de indicatoare rutiere de pe Drumul Poienii. Politistii de la Sectia 1 i-au surprins in flagrant luni la prima ora a diminetii si ii cerceteaza in libertate pentru furt. Prejudiciul cauzat Primariei se ridica la aproape 50.000 de lei.
Luni in jurul orei 6 dimineata in timpul unei actiuni organizate de politistii Sectiei 1 din  BraÈ™ov au fost surprinsi in flagrant brasovenii frate si sora, de 36 È™i 31 ani, care sustrageau indicatoare rutiere, de pe drumul D.N.1E, care face legatura intre Brasov si Poiana Brasov. Dupa ce le furau, le taiau bucati mici si le valorificau la centrele de colectare a fierului vechi. Primaria a fost nevoita sa inlocuiasca fiecare indicator furat pe masura ce disparea iar pretul acestei operatii – 50.000 de lei – nu este deloc neglijabil.
Cei doi hoti au fost retinuti și prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov,care a dispus cercetarea lor in stare de liberate. Politiștii continua investigatiile pentru stabilirea intregii lor activitati infractionale .
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.