Auriul – o culoare de vara in ton cu bronzul

Auriul – o culoare de vara in ton cu bronzul

0 140
Luna august ne prinde pe majoritatea cu un bronz uniform, pe care dorim sa-l etalam in fiecare tinuta.
Fiindca sustinem totusi sus si tare ca un bronz nu trebuie sa fie evidentiat printr-o lipsa acuta de materiale, iti propunem sa apelezi la o culoare superba ce iti va evidentia pielea aramie. Un astfel de exemplu este trendul hot al verii: auriul. Este important sa nu faci excese in alegerile vestimentare, motiv pentru care nu strica sa iti calculezi cat mai minutios tinutele. O rochie scurta, aurie, iti va da un aer de diva si va atrage instant toate privirile, atata timp cat optezi cu stil pentru trendul hot al verii. Opteaza pentru tinute care se potrivesc stilului si personalitatii tale si inspira-te din tinutele de mai jos, realizate de cei mai hot designeri ai momentului.
Pretiosul metal auriu si-a pus amprenta si asupra vestimentatiei transformand-o intr-un festival al luxului.
Il vei intalni atat in varianta mata cat si lucioasa dar intotdeauna oferind o atingere glam.
Tendintele in make-up recomanda machiajul auriu drept hitul toamnei deoarece combina intr-un mod armonios o gama variata de culori. Machiajul auriu a fost prezent in cadrul celor mai importante prezentari de moda in tonuri variate, de la bejuri calde, aurii pana la nuante senzuale de coniac. Auriul opulent este un trend specific anilor ’80. Stralucitor si indraznet, este alegerea perfecta pentru un machiaj special. Machiajul auriu seara poate fi combinat cu un contur fin realizat din tus negru, pentru a sublinia cat mai bine privirea. Buzele se pastreaza in nuante naturale. In completarea machiajului auriu se recomanda o coafura simpla. Parul poate fi lasat liber pe spate sau prins intr-un coc.
Tendintele toamnei includ si culori calde, estompate discret. In timpul zilei, machiajul auriu poate fi combinat cu farduri mate in nuante maro. Blush-ul se alege intr-o nuanta cu reflexe in acelasi ton, pentru un efect deosebit. Un fard de obraz piersica sau unul trandafiriu mat ar completa foarte bine restul machiajului.
Machiajul auriu evidentiaza foarte bine privirea. Avantajeaza atat ochii deschisi la culoare, cat si ochii negri sau caprui. Tenul trebuie sa aiba un aspect mat, uniform pentru a completa cat mai bine machiajul pretios. In cazul unui machiaj de seara, elegant, fardul de pleoape auriu poate fi combinat cu un ruj rosu mat.
Daca iti doresti sa incerci si un machiaj auriu mai deosebit, amesteca un fard galben mat cu unul verde intens. Jocul de umbre si lumini va conferi un plus de expresivitate privirii. Linia dintre culori trebuie sa fie insesizabila, asadar uniformizeaza foarte bine nuantele cu o pensula speciala.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.