Brasovul este pentru o saptamana capitala patinajului artistic

Brasovul este pentru o saptamana capitala patinajului artistic

0 295
Brasovul devine din nou pentru o perioada de sapte zile, capitala patinajului artistic. Concursul international Crystal Skate a ajuns la cea de-a 13-a editie, si se desfasoara intre 29 octombrie si 4 noiembrie 2012 la Patinoarul Olimpic din parcul Tractorul, unde peste 140 de sportivi din 23 de tari se vor intrece si vor incanta privirile celor interesati de un astfel de eveniment.
In paralel cu acest eveniment de anvergura, vor avea loc si campionatele nationale ale Romaniei, la care se va face selectia sprtivilor nostri pentru CE si CM, dar si pentru Jocurile Olimpice pentru juniori si tineret, care vor avea loc anul viitor tot la Brasov.
Cea mai importanta competitie de patinaj din Romania, "Patina de Cristal” va reuni reprezentanti ai acestui sport de pe 5 continente, care vor evolua in cadrul programelor scurte si al celor libere, apreciate in concordanta cu regulamentul Federatiei Internationale de Patinaj (ISU).
Intrecerile se vor derula la individual, pe categoriile incepatori (A, B si avansati), juniori si seniori, masculin si feminin, cat si in perechi, in cazul juniorilor.
In cadrul aceluiasi eveniment sportiv, Federatia Romana de Patinaj va organiza si concursurile Campionatului National de Patinaj Artistic, prilej de selectie pentru campionatele europene sau mondiale, precum si pentru Jocurile Olimpice pentru Juniori si Tineret, care vor avea loc in 2013, tot la Brasov.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.