Crystal Skate la Patinoarul Olimpic

Crystal Skate la Patinoarul Olimpic

0 337
Patinatori din 22 de tari de pe toate continentele, mai putin Africa, se intrec in aceste zile la Brasov pentru trofeul Crystal Skate 2012. Ajunsa la a treia editie desfasurata la Brasov, competitia devine una de traditie sub Tampa. Ca in fiecare an, aici sosesc sportivi de valoare si viitoarele glorii ale patinajului artistic mondial.
Astfel, proba de dans a fost castigata la seniori de o pereche din Rusia, formata din Elena Ilinikh si Nikita Katsalapov, pregatita de unul din cei mai talentati antrenori si coregrafi, Nikolai Morozov.
Rusoaica Elena Ilinikh a declarat ieri la patinoar ca este prima lor competitie impreuna si a se bucura de victorie.
Organizarea impecabila, gheata perfecta si confortul hotelului in care au fost cazati au determinat-o sa multumeasca organizatorilor pentru felul in care au pregatit competitia. Si partenerul sau, Nikolai Morozov, a apreciat ca este o competitie organizata la cel mai inalt nivel iar organizatorii merita toate felicitarile pentru ca au reusit sa stranga atatia sportivi valorosi si sa le ofere cele mai bune conditii.
Competitia din acest an are loc prin eforturile Federatiei Romane de Patinaj.
In ultimii ani, cea care a tint steagul Romaniei sus a fost Sabina Mariuta, una din sperantele noastre si la aceasta competie.
Crystal Skate se va incheia duminica.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.