Corona Fenestela Brasov a uitat sa mai castige

Corona Fenestela Brasov a uitat sa mai castige

0 360
Ne bat cehii, ne bat slovenii, ne bat ungurii, pe bune, ne bat toti iar noi nu vrem sa suparam pe nimeni si acceptam infrangerile cu zambetul pe buze. Asa ar putea fi scris in incinta Patinoarului Olimpic din Brasov, terenul pe care se antreneaza si joaca SC Corona Fenestela 68 Brasov si totul ar fi perfect. Asadar brasovenii de la Corona, au plecat iarasi capul, sau mai bine zis crosa, de data aceasta in fata ungurilor de la Miskolci Jegesmedvek, care s-au impus cu 5-3, scor pe reprize 0-1, 2-1, 3-1.
Cu toate ca avem si noi maghiar in echipa tot degeaba, pentru ca Attila Borsos, Tivadar Petres si Robert Peter, nu au reusit sa tina pasul cu conationalii lor din echipa adversa.
Asadar ungurii nostrii au marcat pentru brasoveni, in timp ce oaspetii, care au inscris doua goluri in ultimele doua minute, au marcat prin Vladimir Dubek (2), Mark Miskolczi, Gergo Nagy ÅŸi Krisztian Nagy.
Si ca sa vedem ca totusi se poate ca o echipa romaneasca sa mai si invinga ne-a demonstrat-o HSC Miercurea Ciuc.
Formatia ciucana a reusit sa treaca de gruparea slovaca HC Nove Zamky cu scorul de 2-1 (2-0, 0-1, 0-0), duminica seara, pe teren propriu, intr-un meci din Liga MOL la hochei pe gheata.
Tihamer Becze (01:33) si Zsolt Molnar (02:12) au marcat pentru harghiteni, golul oaspetilor fiind reusit de Andrej Sucharda (36:43).
Dab.Docler ocupa primul loc, cu 57 puncte (21 jocuri), urmata de HC Nove Zamky, 38 p (21 j), Miskolci Jegesmedvek, 34 p (20 j), HSC Miercurea Ciuc, 31 p (18 j), ASC Corona Brasov, 22 p (18 j), Ferencvaros-ESMTK, 20 p (21 j), Ujpesti TE, 8 p (21 j).
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.