Brasovenii au reusit sa se intoarca neinvinsi de la Oradea

Brasovenii au reusit sa se intoarca neinvinsi de la Oradea

0 359
Echipa de fotbal Corona Brasov, grupare pregatita de tehnicianul Daniel Bona, se tine de lucruri serioase, reusind sa se intoarca de la Oradea, acolo unde jucat impotriva celor de la Luceafarul din localitate, cu un punct, dupa ce a terminat partida la egalitate scor 2-2. Meciul a contat pentru etapa a XI-a a Ligii secunde de fotbal.
Chiar daca gazdele sunt pregatite de un alt brasovean, Calin Moldovan, care in cariera de jucator a activat la CS Tractorul Brasov si o perioada la FC Brasov, au jucat cu mult elan, dorind sa castige in fata liderului, si cu toate ca arbitrul din Timisoara a anulat un gol perfect valabil inscris de Corona, jucatorii pregatiti de Daniel Bona, au reusit sa nu plece infranti. Scor final: 2-2. Gazdele au condus cu 1-0 ÅŸi 2-1, dupa golurile marcate de Bundea si Schwarzkopf, dar elevii antrenorului Daniel Bona au reusit sa egaleze de fiecare data, reusitele purtand semnaturile lui Vl. Munteanu si Martac, ultimul reusind sa ingenunchieze gazdele chiar n minutul 90.
Corona: Marc – Martac, Foriko, Damian, Avram – Leonte (min. 55 Fizesan), V. Munteanu, Stere (cpt), Marcas (min. 46 Ene) – Fl. Stanga – Marinescu (min. 65 Chirciu).
Sunt multumit de rezultat, desi puteam castiga acest meci. Am avut si un gol perfect valabil, care nu a fost acordat. Este bine ca nu am pierdut, suntem la plus 9 in clasamentul adevarului si mergem inainte. Trebuie sa ii felicit pe baieti, pentru ca au avut puterea sa egaleze, desi au fost condusi de doua ori. Sunt usor nedumerit, pentru ca in ultimele etape am fost arbitrati numai de timisoreni. Chiar nu se gasesc arbitri si de prin alte parti sa fluiere la meciurile noastre?”, a declarat antrenorul Daniel Bona.
Corona Brasov se afla in continuare, pe prima pozitie a clasamentului, acumuland pana in prezent un total de 24 de puncte, urmata de ACS Poli Timisoara si Damila Maciuca, ambele cu 20 p. In etapa viitoare, Corona va primi vizita unei echipe din partea a doua a clasamentului, CSM Rm. Valcea (stadionul Carpaţi, sambata,10 noiembrie, ora 11,00).
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.