Cine-a fluierat la Silviu-n Manastire?

Cine-a fluierat la Silviu-n Manastire?

0 379
Campania electorala sta sa-nceapa. Nu de candidati imi fac griji, ci pentru alegatori. Intrebarea cheie la debutul sezonului de vanate simpatii electorale nu este daca specimenele care se vor imbulzi sa ne cerseasca votul si-au facut sau nu temele.
Ma-ntreb daca electoratul s-a pregatit sa se uite cu lupa la prestatiile oamenilor politici. Ma-ntreb daca votantii s-au deranjat macar sa se uite la televizor cu un ochi critic si cu urechea bine ciulita. Daca au facut asta, n-au scapat  cu siguranta emisiunea lui Silviu Manastire de la Realitatea TV.
Nu trebuie sa vizionezi decat doua-trei episoade ca sa-ti dai seama ca aproape toti politicienii ingramaditi acum pe liste, indiferent din ce partid sau alianta fac parte, au fluierat macar o data la Silviu-n manastire. Averi nejustificate si imposibil de scuzat, dosare grele si nerezolvate, infractiuni colosale carora justitia n-a fost in stare sa le vina de hac, fapte incredibile consumate sub ochii ingaduitori ai autoritatilor fac deliciul emisiunii Dosar de candidat.
Toti cei care nazuiesc sa se napusteasca spre cabinele de vot in 9 decembrie pentru a vari buletinele in vreo urna ar trebuie musai sa rasfoiasca zisele dosare. As vota pentru o lege care sa-i oblige pe votanti sa faca dovada ca s-au uitat la emisiune. Eroii acesteia n-au suflat cu siguranta nicio vorba despre antecendentele lor in incursiunile  pe care le fac in cartiere, unde se uita cu tupeu infinit in ochii alegatorilor.
Jurnalistul Silviu Manastire si echipa lui de la Realitatea TV au cladit din greu din dosare de candidati Catedrala Mantuirii Neamului de lighioane politice de temut. Pune si tu un buletin de vot la zidurile astea mediatice menite sa ne apere de animalul politic agresiv caruia ii curg balele tot mai tare pe masura ce se apropie fatidicul 9 decembrie.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.