Zeci de rable se bat pe cateva vouchere la poarta Remat

Zeci de rable se bat pe cateva vouchere la poarta Remat

0 224
83 de proprietari de rable asteapta la poarta Remat Brasov sa primeasca un cupon. Oamenii stau de o luna la coada si unii chiar dorm in masini, desi doar 10 dintre ei vor intra in posesia ravnitului voucher. In acest an, Guvernul acorda judetului Brasov  500 de vouchere in patru etape. Abia la 1 iunie, la Remat vor ajunge cel mult 9 sau 10 tichete.
Primii proprietari de rable stau de mai bine de o luna la poarta Remat Brasov, in speranta ca vor primi un cupon pentru programul national in schimbul masinilor mai vechi de 10 ani pe care le dau la reconditionat. Unii dintre proprietarii masinilor le pazesc zi si noapte pentru ca hotii sa nu sterpeleasca si putinele piese care mai sunt de furat. Cei mai multi si-au abandonat rablele si asteapta sa le vina randul sa le predea la Remat.
Sperantele lor sunt insa departe desarte, din cate crede directorul Remat Brasov, care spune ca unitatea sa va oferi doar 9 sau 10 tichete. In aceste conditii, cei mai multi proprietari de rable isi pierd timpul degeaba, pentru ca ar trebui sa astepte mai bine de un an pana sa ajunga la poarta societatii.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.