NU! NU MAI TREBUIE SA CREDEM IN COINCIDENTE!

NU! NU MAI TREBUIE SA CREDEM IN COINCIDENTE!

0 249
Colonel (r) Marin Neacsu
 
 
Am mai spus-o în alte ocazii, coincidenÅ£ele se întâmplă de regulă o dată la câteva zeci de ani ÅŸi ar trebui să se petreacă în mod aproximativ egal în bine ÅŸi în rău. Când însă acestea se „întâmplă” atât de des, ÅŸi numai pe o latură a evenimentelor, numai când trebuie să mi se ia un drept, să fiu furat, minÅ£it, înjosit, manipulat, verificat, urmărit, înregistrat, monitorizat, batjocorit, eu nu cred în coincidenÅ£e.
 
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că de 23 de ani nici un guvern, nici un preÅŸedinte, nici un partid,  nu au reuÅŸit să construiască altceva decât vile.
 
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că de 23 de ani încoace, toate combinatele, întreprinderile, fabricile care produceau ceva ce era căutat ÅŸi avea valoare, industria chimică, petrolieră, agricultura, industria naÅ£ională de armament, energia, transporturile, metalurgia, industria de maÅŸini ÅŸi utilaje au căzut toate, s-a ales praful de ele, au dispărut aÅŸa neplanificat.
 
– Nu cred că este o coincidenţă faptul flota comercială (a patra din lume la nivelul anului 1989 – n.r.) a unei ţări poate să dispară aÅŸa dintr-o dată ÅŸi nimeni nu e vinovat de asta, ca ÅŸi cum ar fi dispărut sau ar fi fost vândută PE un LEU pentru că nu mai aveam nevoie de ea, fără să punem nimic în schimb.
 
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că toate combinatele siderurgice ale ţării au încăput pe mâna unor puteri străine,iar acum le inchid pe rand…. Nu cred că este o coincidenţă acest act indirect de trădare naÅ£ională.
 
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că de 23 de ani, înainte de fiecare mandat de preÅŸedinÅ£ie sau alegeri, candidaÅ£ii principalelor partide  fac vizite mai mult sau mai puÅ£in oficiale în ţările „licuricilor”,mai umili decat boierii tradatori , la Inalta Poarta odinioara!.
 
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că din toată justiÅ£ia română sunt aleÅŸi în fruntea ei exact cele mai controversate persoane, dar reevaluate, unii cu procese pierdute la C.E.D.O. pentru abuz, că nu mai avem judecători buni în România încât suntem nevoiÅ£i să numim procurori pe post de judecători la C.C.R., Sau că dintre toÅ£i juriÅŸti României, cel mai bun de ministru al justiÅ£iei este o modesta rudă a primului ministru, aÅŸa cum cel mai bun pentru funcÅ£ia de Åžef al St.M.G. este un nepot al soÅ£iei preÅŸedintelui.
 
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că escroci internaÅ£ionali investesc în România, că aceÅŸtia sunt desemnaÅ£i să negocieze „privatizări” strategice din România, că din toate marile privatizări efectuate, nici una nu a reuÅŸit cu adevarat ÅŸi aproape toate întreprinderile privatizate au ajuns în faliment. Practic nu mai avem nimic care să meargă în această Å£ară, nici energie, nici transporturi, nici industrie de armament, nici păduri, ÅŸi în curând, nici ape, care vor fi otrăvite prin metoda R.M.G.C. sau Chevron.
 
– Nu cred că este o simplă coincidenţă faptul că sistemul educaÅ£ional este la pământ, că renumita ÅŸcoală superioara românească nu mai există, că scoate numai „Ebe” ÅŸi „Mareani”. Nu este o coincidenţă faptul că în loc să ridicăm stacheta învăţământului, noi căutăm soluÅ£ii să dăm ÅŸi proÅŸtilor diplomă, să avem nu numai proÅŸti cu diplomă , dar ÅŸi diplome pentru proÅŸti.
 
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că se dărâmă spitale ÅŸi se înmulÅ£esc cimitirele, că doctorii,instruiti gratis in tara, ne pleacă în străinătate, iar în Å£ară ne umplem de reprezentanÅ£ii a sute de „misiuni evanghelice” care găsesc aici toate condiÅ£iile pentru îndobitocirea celor cu diplomă de prost.
 
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că în loc să fim uniÅ£i, în loc să ne manifestăm ca o naÅ£iune suverană in vremuri tulburi, noi cedăm suveranitatea unor organizaÅ£ii sau structuri care nu urmăresc decât spolierea acestei ţări ÅŸi ne mai ÅŸi federalizăm. Numai la noi se vorbeÅŸte de autonomie, regionalizare, drepturile "pozitive" pentru minorităţi,in defavoarea majoritatii, în timp ce în alte ţări, curios, nu sunt astfel de probleme.  
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că nu mai avem nimic ÅŸi ne pierdem treptat ÅŸi conÅŸtiinÅ£a de neam aÅŸa cum nu este o coincidenţă nici faptul că din toată biblioteca Romei au „dispărut” fără să se ÅŸtie cum, exact volumele care vorbeau despre daci.
 
– Nu cred că este o coincidenţă faptul că pe pământul  vechii Dacii, toate centrele energetice ÅŸi spirituale ale acestui pământ, MunÅ£ii Orăştiei, MunÅ£ii Buzăului, Bucegii, sunt cercetate, investigate, scormonite, luate în arendă sau cedate pentru „dezvoltare” turistică, sau pentru „antrenamente militare” reprezentanÅ£ilor unor ţări care în toată istoria ne-au adus numai „bucurii”. Ceva s-a rupt in fibra de rezistenta a poporului roman… Cum ne gasim liderii adevarati?  
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.