Rosia Montana o afacere comunista! Iti iau casa cand vreau eu, o...

Rosia Montana o afacere comunista!
Iti iau casa cand vreau eu, o dau cui vreau eu, pe cati bani vreau eu. Ca eu sunt Statul!

0 209
Iti iau casa cand vreau eu, o dau cui vreau eu, pe cati bani vreau eu.
Ca eu sunt Statul!
  • Asta e legea de exploatare de la Rosia Montana.
  • Legea lui Dan Sova, prietenul si complicele lui Victor Ponta.
  • Legea pe care Ponta, cica n-o s-o voteze el personal: sanchi! Dar o sa aiba grija s-o voteze tot USL-ul.
De 23 de ani, n-a existat vreo lege mai distrugatoare a proprietatii private, decat asta. Doar in 1950, cand comunistii au omorat zeci de mii de tarani, ca sa le ia pamanturile si sa faca colectivizarea fortata, s-a mai pomenit asa ceva.
Asa stiu comunistii sa faca afaceri. De fapt, e singura “afacere” pe care stiu ei s-o faca: JAFUL.
 
Mai tineti minte cum urlau inainte de alegeri?
Mai tineti minte ce scandal faceau, ca tara va fi distrusa cu cianuri si cu fracturarea hidraulica? Mai tineti minte ce plangea Antena 1 pe umarul taranilor? Mai tineti minte cum difuzau zi si noapte clipul cu Maia Morgenstern?
Acum vedeti ce-au facut: au mancat cacat cu polonicul! Ca orice comunist.
 
Aurul ala nu e al tau, Guvern nenorocit! E al taranilor!
Parerea mea, am scris-o de multa vreme: Statul n-are nici un drept sa negocieze nici o redeventa! Nici la aur, nici la gaze de sist, nici la petrol. La nimic! Nici cu Gabriel Resources, nici cu OMV, nici cu altcineva.
Pentru ca bogatiile subsolului, in mod normal, nu sunt ale Statului. Sunt ale oamenilor care detin pamanturile. Bogatiile alea nu pot fi exploatate niciodata – decat daca te apuci sa confisti proprietatile oamenilor. Altfel, stai si te uiti la ele!
Asa ca banii din exploatare, in buzunarul oamenilor trebuie sa se duca – nicidecum in bugetul statului, ca sa aiba Ponta ce fura (sau Voiculescu, sau Basescu, sau Antonescu – ca toti sunt la fel de hoti).
 
Te lasi calcat in picioare, române?
Ii lasi pe porci sa-ti intre curte, sa te dea dea afara din casa, sa-ti fure tot ce ai? si sa-ti mai si rada in nas: cica au nevoie de aur pentru…interesul national. Nu ca au ramas ei fara spagi!
Asta e adevaratul motiv pentru care USL-ul e disperat acum sa exploateze si Rosia Montana si gazele de sist. Asta e adevaratul motiv pentru care televiziunile au primit ordin sa cenzureze mitingurile si manifestatiile: Statul e disperat, ca a ramas fara bani.
Iar fara bani li se apropie funia de par tuturor: si USL-ului, si PDL-ului, si lui Basescu. Si ei stiu asta foarte bine.
Pentru politruci, exploatarea de la Rosia Montana a ajuns o problema de viata si de moarte. Ei o vor cu orice pret. Iar tu, popor român, trebuie s-o opresti cu orice pret.
Sau te poti lasa calcat in picioare mai departe. Tu alegi!
 
Mihai Giurgea
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.