ROMANIA victima muribunda a ILLUMINATILOR in razboiul lor pentru instaurarea ...

ROMANIA victima muribunda a ILLUMINATILOR in razboiul lor pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale…

0 331
 
 
Lovitura mortala a GAZELOR DE SIST si a CIANURILOR de laRosia Montana!
 
 
Într-o scrisoare adresată pe 15 august 1871 de către francmasonul de grad 33, Mare Comandor al Francmasoneriei Americane, Albert Pike (1809-1891), către Giuseppe Mazzini (politician revolutionar italian)  in care ii explica programul de instaurare a NoiiOrdiniMondiale, la unul din punctele finale, detalia urmatoarele :"Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de AGENTURA ILUMINAÅ¢ILOR între sioniÅŸtii politici ÅŸi lideriilumii islamice. Războiul trebuie condus în aÅŸa fel încât islamul ÅŸi sionismul politic să se distrugă reciproc. Înacest timp celealte naÅ£iuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completalor epuizare fizică, morală, spirituală ÅŸi economică. Vom dezlănÅ£ui nihiliÅŸtii ÅŸi atei ÅŸtii ÅŸi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sahidoÅŸenie (oroare) va arăta naÅ£iunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei ÅŸi a celui mai sângeros cataclism".
Prinaceastascrisoare, Albert Pike, ilinitiapeMazzini inDoctrinaIlluminatilor- “Novus OrdoSeclorum”. Aceastadoctina a fostganditapentruviitorii 200 de anisi a fostpusa la caleîn 1773, de catre un grup de 12 oameni influenÅ£i, în secret, înFrankfurt,sub conducerea lui Amschel Mayer Rothschild.Acestiaau pus bazele unuiplan prin care sa poata controla toată averea mondială.Acest plan a fost finalizat si este cunoscut sub numele de Protocoalele ÎnÅ£elepÅ£ilor  Sionului.Pentru a-l pune in aplicare, la 1 mai 1776, tot sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild, grupul fondeaza in secret societatea “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”(purtătorii luminii lui Lucifer).. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit si a schimbat lumea.
In 1785, un membru al ordinului care transporta documentele secrete catre Marele Orient al Illuminati-lor din Paris (FranÅ£a), a fost lovit de un fulger la Ratisbon. Toate documentele au fost confiscate de guvernul bavarez, iar acum pot fi vazute în arhivele din Munchen. Ele dezvăluie implicările Illuminati-lor nu numai în revoluÅ£ia franceză, dar, de asemenea, in distrugerea tuturor regilor ÅŸi religiilor, cu excepÅ£ia evreimii. In urma descoperirii Planului pentru crearea unei Noi Ordini Mondiale, organizaÅ£ia a fost scoasă în afara legii, marcand momentul disparitiei oficiale a Illuminati, sub acesta denumire. Dovada ca aceasta organizatie malefica si-a continuat actiunile si s-a intarit este prezentă pe bancnota dolarului american: chiar simbolul IluminaÅ£ilor din Bavaria – „Novus Ordo Seculorum” (New Age sau Noua Ordine Mondială). Această frază in latină este imprimata pe partea din spate a bancnotei de un Dollar împreună cu anul 1776, scris cu cifre romane, in partea de jos a piramidei masonice. In vârful piramidei este ochiul lui Lucifer cu inscripÅ£ia “Annuit Coeptis”.
 
Cine sunt de fapt  si ce vor ILLUMINATI?
In 1954,descendentii ILLUMINATI au aparut public din nou,mascat, sub denumirea Grupul BILDERBERG.  Două dintre cele mai importante persoane care au fondat Grupul Bilderberg sunt magnaÅ£ii bancheri evrei, reprezentanÅ£i ai celor două clanuri financiare mondiale, David Rockefeller ÅŸi Edmund Rothschild, care fac parte si din Comitetul Consultativ Bilderbergsingurii care cunosc în totalitate strategiile È™i scopurile reale ale organizaÈ›iei. OrganizaÅ£ia este condusă de un comitet de conducere, compus din 39 de membri (24 europeni ÅŸi 15 americani) împărÅ£iÅ£i în trei comisii de specialitate a câte 13 membri fiecare.ToÅ£i cei 39 de membri ai comitetului aparÅ£in ÅŸi altor organizaÅ£ii secrete mondialiste sau sioniste (Illuminati, marile loji masonice, Vaticanul etc.).
Printre „personalităţile” prezente la intrunirile din ultima vreme se numără si George Soros.
Participantii la intalnirile organizatiei au provenit, intr-o proportie covarsitoare, dintre membrii Council of Foreign Relations (din care fac parte, printre altii, Mugur Isarescu, Mihai Tanasescu, Razvan Radu si Daniel Daianu).  Acest C.F.R. este condus de David ROCKEFELLER si este sustinut de urmatorii membrii corporativi:
  1. Bank of America Merrill Lynch
  2. Chevron Corporation
  3. ExxonMobil Corporation
  4. Goldman Sachs, Inc.
  5. Hess Corporation
  6. JPMorgan Chase & Co
  7. McKinsey and Company
  8. Nasdaq OMX Group
"ToÅ£i jură să nu dezvăluie nimănui conÅ£inutul întrunirilor la care iau parte ÅŸi nici pe cel al hotărârilor luate. Sunt bărbaÅ£i influenÅ£i, capabili să pună în practică, de pe poziÅ£ia lor profesională ÅŸi socială, deciziile luate prin consens la întruniri", spune Cristina  Jimenez, in cartea sa Grupul BILRDELBERG, Stapanul lumii. Potrivit acesteia, dar ÅŸi altor autori de specialitate, elaborarea unei ConstituÅ£ii Europene ori invadarea Irakului, în 2003, s-au aflat pe agenda reuniunilor Bilderberg ÅŸi au fost teme dezbătute mai întâi în exclusivistul club înfiinÅ£at acum 59 de ani.
"Ceva trebuie să ia locul guvernelor, iar puterea privată mi se pare o instituÅ£ie potrivită acestui scop", declara David Rockefeller, în 1999, într-un interviu acordat revistei "Newsweek".
Practic scopul ILLUMINATI este sa controleze si sa conduca intreaga planeta prin crearea unei Noi Ordini Mondiale si a unui Guvern Mondial unic. Acesti oameni nu sunt interesati sa castige bani, deoarece  EI “fabrica  banii”. Scopul lor se numeste PUTERE si CONTROL.
Caile identificate inca din documentele din 1785 si care se regasesc detaliate in Protocoalele ÎnÅ£elepÅ£ilor Sionului, sunt:
1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic si a unei Noi Ordini Mondiale.
2. Distrugerea identitatii nationale a statelor lumii.
3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (in special a crestinismului) si inlocuirea lor cu o religie unica de tip New Age.
4. Controlul total al populatiei globului si a fiecarui individ in parte precum si transformarea lor in “sclavi de tip modern”.
5. Reducerea masiva a populatiei globului pana la o limita usor de sustinut de catre mediul si resursele planetei.
6. Promovarea depravarii si a obiceiurilor rele pentru indepartarea moralei crestine.
7. Distrugerea modelului actual de societate si a celulei ei de baza, familia.
8. Distrugerea libertatii de exprimare si restrangerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.
 
Toate acestea se intampla chiar ACUM peste tot in lume, dar mai ales in ROMANIA, intr-un ritm tot mai accelerat.
Suntem invadati din ce in ce mai mult de produse contaminate,ne otravesc  aerul, pamantul si mai ales apa. Aceste corporatii transnationale ne oblica prin alesii nostri, care au devenit slugile lor, sa acceptam ca pe mari favoruri, in numele unor beneficii financiare iluzorii, contaminarea ireversibila a  solului  si subsolului Romaniei prin asa-zisa exploatare a gazului de sist, pentru ca nu mai au unde sa depoziteze, pe TERRA, duriasele cantitati de deseuri toxice si radioactive. In acelasi context se situeaza si proiectul de la Rosia Montana.
Ca sa reduca populatia tarii la tacere actioneaza prin slugile lor nemernice care vorbesc limba romanesca si ne ataca fara jena, cu sprijinul mass-media, care este in mainile lor. In acelasi timp actioneaza de ani buni, zi de zi,impotriva copiilor si nepotilor nostri,  cu incultura,cu pornografie cu programe tv indecente si murdare, toate pentru a slabi si a dezradacina, pentrua ne face sa acceptam planul de EXTERMINARE pe care l-au pregatit, ca pe o normalitate si o fatalitate careia nu putem sa ne opunem.
De-a lungul ultimilor 20 de ani, Romaniei si romanilor le-au fost impuse obiceiuri si influente ale unor subculturitransnationale. Le-au fost inlocuite valorile morale cu promiscuitatea abuzurilor si a exceselor impotriva firii. Eroii reali din legendele si minunatele povesti romanesti au fost inlocuiti cu violentele unor mutanti degenerati, produsi de mintea diabolica a unor servicii de dezinformare in masa. Ca plata nedreapta pentru aceste iluzii distrugatoare,  ne-au fost furate din nou tezaurul,aurul,petrol si gazele si, mai nou, ne-au condamnat deja la sclavie pentru ca ne incarca cu datorii pe urmatorii 100 de ani.
Ceea ce slugile tradatoare ale Illuminatiilor ignora acum este faptul ca romanii auinceput sa constientizeze pericolul. O multime de romani  au inceput sa  nu se mai lase manipulati si indoctinati cu propaganda ieftina.Au aflat pana si copii cine este de fapt aceasta elita mondiala criminala. Am  aflat cu totii ca nu mai putem avea incredere in mass-media vanduta care a ajuns sa minta cu nerusinare,in marile hypermarketuri care le vand otrava,in medici si spitale care au devenit laboratoare ale mortii si mai ales in banda de corporatisti conpirationisti,tradatori de neam si tara, care s-au catarat catarat in toate functiile guvernamentale si prezidentiale ale Romaniei.
 
CINE SUNT DE FAPT ILLUMINATI care sufoca Romania?
Un grup de scelarati – mentori ai  asasinilor economici ai natiunilor, care sunt slugariti de nemernici fara scrupule, orbiti de frustrari si de foamea de inavutire personala!
Toate acestea nu s-ar fi intamplat daca Romania nu ar fi intrat in capcana intinsa de catre catre George Soros, din varsta de 83 de ani. Cine este Gioge Soros: György Schwartz, n. 12 august 1930, Budapesta, Ungaria, om de afaceri miliardar american originar din Ungaria, din familia scriitorului evreu în limba esperanto Tivadar Soros.
Soros a devenit celebru după ce, în anul 1992, a făcut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline. Ulterior, autoritățile britanice au fost nevoite să scoată lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene.
În 1993, Soros a înfiinÈ›at FundaÈ›ia pentru o Societate Deschisă, numită È™i FundaÈ›ia Soros din care i-a finantat si bursele fostuluipremier Mihai Razvan Ungureanu, să poată susÈ›ine masteratul în Studii Ebraice la Oxford Centre for Hebrew and Jewish Studies din cadrul Universității Oxford?
David Rockefeller (n. 12 iunie 1915)
Printre primele Hotărâri ale Guvernului României, semnate la înscăunarea sa, de către primul-ministru Mihai Răzvan Ungureanu, au fost cele referitoare la exploatările gazelor de ÅŸist din România. Concesiunile au fost acordate societăţii CHEVRON, care este proprietatea acestui „tinerel"  de 98 de ani, iubitor de natură, David Rokefeller, FONDATOR al Bilderberg Group.
Printre protagonistii vietii politice românesti care au conlucrat pentru a aduce România în starea precara în care se gaseste, subjugata intereselor obscure ale sceleratilor care se considera stapanii lumii, se  se numara: Traian Basescu, ION ILIESCU, Emil Constantinescu,  Calin Popescu-Tariceanu, Dinu Patriciu, Bogdan Olteanu, Adrian Nastase, Mugur Isarescu, Emil Boc, Elena Udrea, Mihai Razvan Ungureanu, Victor Viorel PONTA, Dan Sova, Constantin NITA, Bogdan Dragoi, directorii de la AVAS, organizatiile care reprezinta „societatea civila”, devenita vîrf de lance al manipularilor puse la cale  si gruprile economice transnationale.
 
IN LOC DE EPILOG:
 Zilele trecute am citit pe un site: Societate secreta asiatica ameninta societatea Illuminati daca va continua planurile de depopulare PRIN OTRAVIREA MEDIULUI LA SCARA planetara!
O societate secreta asiatica, afirma ca ii va lua ca tinta pe membrii societatii secrete Illuminati, daca aceasta va trece la punerea in practica a planurilor de depopulare a lumii, prin manevrele lor de distrugere a mediului si prin manipularile lor financiare mondiale”. Fulford, fostul sef pentru Asia-Pacific al revistei Forbes, sustine ca “Societatea Illuminati este, cu exceptia Japoniei, un joc exclusiv al rasei albe”. Fulford spune si ca Japonia a fost controlata in secret de catre Illuminati, prin crima si santaj.   
“Credeti-ma, Illuminati au pierdut deja datorita rasismului lor. Desi unii oameni inteleg ca Vestul este o societate a sclaviei, cei care traiesc acolo nu realizeaza aceasta. Illuminati nu controleaza China, India sau, mai nou Russia. Ei sunt pe cale sa-si piarda puterea. Suntem ca berlinezii inaintea caderii zidului Berlinului. Illuminati sunt precum vrajitorul din Oz; odata ce dai cortina la o parte esti surprins cat de slabi sunt in realitate.”
ILLUMINATI, acesti scelerati sinistri inchinatori la zeul $, se bazeaza pe ILUZIE.
Odata ce iluzia e inlaturata, ei raman doar o gasca de batranei fara putere. Cred ca acum avem o sansa reala sa terminam cu Noua ordine mondiala si sa trecem la o noua era in care razboiul, saracia si distrugerea mediului vor fi intalnite doar in cartile de istorie.
 
Mihai Barbulicianu
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.