PAPA FRANCISC VREA SA-I ARUNCE IN MARE PE HOTI !!

PAPA FRANCISC VREA SA-I ARUNCE IN MARE PE HOTI !!

0 241
Papa Francisc,socotit a fi intre cei mai modesti si cinstiti capi ai Bisericii Catolice de-a lungul existentei sale, a Å£inut luni o prelegere în care i-a taxat dur pe "păcătoÅŸii" ce donează chiar si… bisericii , bani furaÅ£i de la stat.
Papa a citat din Evanghelia după Luca un pasaj în care Iisus susÅ£inea pedepsirea prin înecare a celor ce se ocupă cu înÅŸelăciuni, scrie portalul independent.co.uk.
 
"Iisus a spus că ar fi mai bine pentru acesta (persoana corupta – n.r.) dacă o piatră de hotar i-ar fi legată de gât ÅŸi ar fi aruncat în mare, căci acolo unde există înÅŸelăciune, nu poate exista spiritul lui Dumnezeu", a spus Papa , citind din Noul Testament. Papa i-a descris pe cei corupÅ£i ca fiind " frumoÅŸi în exterior, dar în interior plini de oase moarte ÅŸi putrefacÅ£ie ".
"O viaţă bazată pe corupÅ£ie, înseamnă putrefacÅ£ie", a rostit ferm Suveranul Pontif.
 
Ba mai mult, Papa Francisc a avertizat, la fel de hotarat, că va elimina corupÅ£ia acumulata in sânul Bisericii Catolice.
Tot mai dea, in ultima vreme, Papa Francisc le cera in primul rand slujitorilor bisericii sa fie exemple personale in acest sens! Asta seamana foarte mult cu ce se intampla la noi, pornind de varfu; BOR!
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.