Rebeliune in PRM, C.V Tudor, atacat, huiduit si injurat

Rebeliune in PRM,
C.V Tudor, atacat, huiduit si injurat

0 141

Rebeliune in PRM,
C.V Tudor, atacat, huiduit si injurat
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost asteptat, vineri seara, in fata Casei Presei de un grup de tineri care au inceput sa il huiduie. Tinerii din PRM au protestat fata de decizia lui Corneliu Vadim Tudor de a dizolva Organizatia de tineret.
Scandalul din PRM se lasa cu proteste de strada. Dupa ce site-ul oficiosului PRM a fost „confiscat” de echipa tehnica a publicatiei, iar in replica, Corneliu Vadim Tudor a anuntat joi ca dizolva Organizatia de Tineret, vineri seara s-a lasat cu scandal in strada. Mai precis in fata sediului Realitatea TV, acolo unde Vadim Tudor era invitat la o emisiune.
„Mincinosul de Vadim, mincinosul de Vadim, tradatorul de Vadim, tradatorul de Vadim! PRM-ul suntem noi. Iesi afara!”, au scandat protestatarii.
„Mi-au furat internetul acum vor sa ma scoata din fruntea partidului. Am convingerea ca viceprimarul Capitalei Iovici organizeaza asa ceva. Il voi da afara din partid pentru actiuni de tip terorist. El e in spatele acestor derbedei. Alupoaiei isi batea joc de site-ul ziarului Tricolorul, ziarul meu, pentru ca saptamana asta sa il confiste de tot. Ne injura pe toti la rand. Asta se numeste frauda informatoca „, a spus liderul PRM.
Conducerea PRM a decis joi dizolvarea organizatiei de tineret a formatiunii, dupa ce pe site-ul Tricolorul nu au mai aparut niciun fel de informatii, decat un comunicat de protest al echipei tehnice.
Alina Alupoaei spune ca site-ul Tricolorul se afla in administrarea ei, insa mesajul de protest „Drum bun, cale batuta, tineretul va saluta”, nu ii apartine.
„Mesajul a fost din partea Biroului permanent, nu din parte mea. Biroul permanent ii ureaza, eu nu mai fac parte din el, de ieri am fost exclusa. Eu nu m-am ocupat de site-uri pentru ca asa am vrut eu, m-a rugat Marius Marinescu. Acele domenii de hosting sunt platite de mine si coordonate de mine”, a spus Alina Alupoaei, fost membru al Organizatiei de Tineret PRM.
Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a dat-o in judecata pe Alina Alupoaei. Presedintele PRM sustine ca aceasta impreuna cu mai multi tineri din PRM au profitat de el si si-au insusit site-ul „Tricolorul” fara niciun drept.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.