Cea mai inalta brasoveanca ar putea avea o relatie cu CEL MAI...

Cea mai inalta brasoveanca ar putea avea o relatie cu CEL MAI INALT OM din lume

0 412

Cea mai inalta tanara din Romania este Simona Serban , o brasoveanca de 30 de ani, care a devenit peste noapte vedeta la ProTV. Aceasta a venit la emisiunea lui Maruta, „Happy Hour”, pentru o intalnire demna de statura ei.
La 2 metri inaltime, brasoveanca s-a simtit chiar scunda pe langa gigantul Sultan Kosen, cel mai inalt om din lume, care a venit in Romania pentru a-si face o noua prietena.
Acesta a ramas chiar impresionat de farmecele tinerei fete.
„Este foarte frumoasa, e super. Sunt foarte emotionat si incantat ca te-am cunoscut”, i-a spus turcul Simonei.
„Si eu sunt foarte emotionata si am fost uimita cand am auzit, in timpul primei tale vizite in Romania, ca ai vazut o poza cu mine si ca vrei sa ma cunosti”, a declarat Simona Serban, citata de ziarul Libertatea, responsabil de intalnirea celor doi uriasi.
„E a doua oara cand vin la Bucuresti si deja vreau sa traiesc aici. M-am obisnuit cu strazile, bulevardele si cu verdeata de aici. Am sa vin si am sa traiesc aici, sunt deja roman”, a declarat Sultan, la „Happy Hour”.
Sultan a recunoscut ca Simona ar putea fi prima lui prietena, pentru ca este virgin.
“Este un om bun si putem avea o relatie de amicitie. Restul… destinul va decide”, a spus brasoveanca, inalta de 1,99 m, pentru Libertatea.
Se pare ca cei doi au reusit sa creasca audientele postului de televiziune mai sus numit, iar speculatiile privind o eventuala relatie intre ei nu au intarziat sa apara. Sultan chiar a fost rasfatat de designerii de renume din tara noastra care au creat special pentru el, haine pe masura lui.
Pantofi facuti de Mihai Albu si costumul realizat de Adina Buzatu pentru cel mai inalt om din lume au fost accesoriile vedeta de la emisiunea lui Maruta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.