Hotie de 50.000 de lei din calea ferata

Hotie de 50.000 de lei din calea ferata

0 124

Un hot din Prejmer a pus de mai multe ori in pericol traficul feroviar! Barbatul a furat in mai multe randuri randuri componente ale instalatiilor de semnalizare si dirijare a traficului. Hotul extragea cuprul si aluminiul, pe care le vindea apoi la fier vechi. Miercuri, oamenii legii au reusit sa puna mana pe suspect, care a cauzat un prejudiciu de 50.000 de lei.
Barbatul a reusit performata penala de a bloca de mai multe ori circulatia trenurilor intre statiile Brasov si Prejmer dupa ce cu ajutorul unui topor a sustras mai multe componente de la instalatiile de semnalizare si dirijare a traficului feroviar.
Barbatul extragea cuprul si aluminiul din dispozitive, pe care le vindea apoi la un centru de colectare a fierului vechi. Politistii de la Serviciul Transporturi Feroviare Brasov spun ca hotul a comis furturile in perioada august-septembrie si a pus in pericol siguranta traficului feroviar. Saptamana trecuta, politistii TF au mai prins doi hoti care, prin furtul a doua cabluri CFR, au pus la randul lor in pericol siguranta circulatiei feroviare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.