Crima si viol infioratoare la Fagaras

Crima si viol infioratoare la Fagaras

0 294

A injunghiat-o in gat, a violat-o si i-a dat foc. Este scenariul in trei timpi al crimei sadice care a oripilat Fagarasul in acest sfarsit de saptamana. Victima – o studenta la Medicina, in varsta de 21 de ani. Criminalul – un recidivist specializat in spargeri de apartamente, intrat la furat in casa fetei. Surprins in flagrant, a luat un cutit si a spart usa camerei in care se baricadase fata. I-a infipt de 3 ori pumnalul in gat, dupa care a violat-o cu bestialitate. A incendiat apoi salteaua, in speranta ca focul va sterge urmele.
Sambata dimineata, Lucica Crisan, fagaraseanca in varsta de 21 de ani, studenta in anul II la Stomatologie in Sibiu, a auzit zgomote ciudate in casa. La ora aceea – 5 si jumatate – nu putea fi decat un intrus. S-a ridicat din pat si a iesit din camera, unde s-a ciocnit de Daniel Iordan, o veche cunostinta de-a politistilor fagaraseni, care l-au gasit si in alte randuri la furat din case. Fata s-a baricadat in camera, dar spargatorul a fortat usa si a intrat peste ea. I-a aplicat mai multe lovituri de cutit in zona gatului si a umplut-o de sange. Dar nu s-a multumit cu atat. A violat anal si genital pe victima muribunda. Un gest bestial, pe care Politia il califica drept unul din cele mai grave cazuri de mare violenta savarsit vreodata in judetul Brasov.
Ucigasul violator a incercat apoi sa-si ascunda urmele. A dat foc saltelei cu o bricheta, in speranta ca intreaga incapere, sau poate chiar casa, va fi mistuita de incendiu. A parasit apoi locul faptei, nu inainte insa de a sterpeli cate ceva din casa. Investigatiile medicale au stabilit ca fata era inca vie. La scurt timp in casa a intrat fratele Lucicai, care si-a gasit sora intinsa pe pat, cu corpul plin de arsuri, rani si sange. A sunat ingrozit la 112, dar medicii SMURD n-au putut decat sa constate decesul studentei. Politistii, in schimb, au reusit sa-l captureze pe asasin inainte ca bestia sa ajunga acasa.
Daniel Iordan a fost prezentat arestat ieri pentru 29 de zile. Pentru cumplitele fapte de care se face vinovat – omor deosebit de grav, viol, lipsire de libertate, talharie si violare de domiciliu – risca sa petreaca dupa gratii 25 de ani

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.