Ucigasul tinerei din Fagaras, arest preventiv!

Ucigasul tinerei din Fagaras, arest preventiv!

0 242

Magistratii Tribunalului Brasov au admis in cursul serii de luni propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile formulata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov cu privire la inculpatul Iordan Daniel de 28 de ani care, in cursul noptii de sambata spre duminica, a torturat, violat si ucis o tanara, C.L.M de 21 de ani din aceeasi localitate, se precizeaza intr-un comunicat remis presei marti de Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov.
Inculpatul a intrat in imobil cu scopul de a fura, printr-un geam de la parter ramas deschis. Cand si-a dat seama ca in locuinta mai este cineva, a luat un cutit din bucataria casei cu care a taiat-o pe fata la gat si antebrate, dupa care a violat-o si a lovit-o de mai multe ori cu picioarele in zona fetei, apoi a dat foc saltelei de pe pat pentru a sterge urmele. La parasirea locuintei a luat telefonul mobil si o pereche de bulgi ai fetei carte erau patati de sange.
Potrivit concluziilor preliminare emise de medicul legist, in urma autopsei cadavrului, moartea victimei C.L.M s-a datorat insuficientei cardio-respiratorii acute, consecinta unei asfixii mecanice prin comprimarea regiunii cervicale de catre o alta persoana (sugrumare).
Daniel Iordan este acuzat de savarsirea infractiunii de omor deosebit de grav prin cruzime, lipsire de libertate, talharie,violare de domiciliu si viol si risca detentia pe viata, alternativ cu inchisoarea intre 15-25 de ani si interzicerea unor drepturi.
Tanara era studenta la Facultatea de Medicina din Sibiu, specialitatea stomatologie si urma sa implineasca in 18 august 21 de ani.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.