Sorin Ovidiu Vintu confruntare la tribunal cu Emil Boc, Elena Udrea...

Sorin Ovidiu Vintu confruntare la tribunal cu
Emil Boc, Elena Udrea si Sever Voinescu

0 217

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a confirmat miercuri, dupa ce a fost audiat de procurorii Parchetului General, ca ii va da in judecata pe premierul Emil Boc, pe ministrul Turismului, Elena Udrea, si pe secretarul Camerei Deputatilor, Sever Voinescu, pentru acuzatiile pe care acestia i le-au adus, si anume ca a organizat o lovitura de stat si a furat banii de la FNI. „Eu nu imi schimb niciodata deciziile. Vor trebui sa dovedeasca ca eu am organizat o lovitura de stat si ca am furat banii de la FNI”, a declarat Vintu, la intrebarea ziaristilor daca isi mentine decizia de a-i da in judecata pe cei trei.
Sorin Ovidiu Vintu a venit miercuri la Parchetul General, fiind chemat in dosarul in care este acuzat de savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, in legatura cu fuga din tara a lui Nicolae Popa.
Vintu a stat aproximativ o jumatate de ora in sediul Parchetului, refuzand sa le spuna ziaristilor de ce a fost chemat de procurori, insa le-a sugerat sa intrebe conducerea SRI despre acest lucru.
Tot miercuri, la Parchetul General a fost chemat si omul de afaceri Octavian Turcan, pus si el sub acuzare in acest dosar.
Sorin Ovidiu Vintu a confirmat pentru blogul jurnalistului Victor Ciutacu ca va cere daune de cate un milion de euro de la Emil Boc si Elena Udrea si un sfert de milion de euro de la Sever Voinescu.
„De acum, voi da in judecata, in civil, pe oricine mai spune, cu exceptia ziaristilor, ca eu am furat bani de la FNI, desi instanta m-a scos din cauza”, a spus Vintu pentru Victor Ciutacu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.