Jucatorii fug din cantonamentul Universitatii Craiova

Jucatorii fug din cantonamentul Universitatii Craiova

0 258

Adrian Mititelu finanÅ£atorul clubului Universitatea Craiova, a declarat, miercuri la un post de televiziune ca cei doi jucatori care au plecat din cantonamentul de la Govora, Valerica Gaman si Stefan Barboianu, au fost „furati” de Victor Piturca, fostul manager general al gruparii.
„Cei doi sunt furati de Victor Piturca, intr-un mod grosolan. Este o mizerie ce se intampla. Este o lovitura data mie si Universitatii Craiova. Acestia erau ultimii jucatori care puteau sa faca gestul acesta. Ei au contracte pe cinci ani, valabile, nu au niciun motiv sa plece, nu pot sa spuna ca nu au fost platiti. Pe Gaman l-am simtit ca are alte ganduri, dar la Barboianu nu ma asteptam. Daca Piturca a vrut razboi, vom face razboi. El are trei dezlegari in alb, insa intr-o minuta pe care am semnat-o cu acesta am specificat ca aceste dezlegari sunt luate in calcul ca garantii”, a spus Mititelu.
Finantatorul a adaugat ca daca nu reusea sa ajunga la un acord cu jucatorii din lot, ar mai fi fost alti „vreo sapte” care ar fi facut asta.
Mititelu a mentionat ca va anunta DIICOT-ul si FIFA, deoarece „ceea ce se intampla la Craiova nu mai are nicio legatura cu chestiunile civile”.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.