Victor Ponta: sa aparam Romania de Basescu si de Boc

Victor Ponta:
sa aparam Romania de Basescu si de Boc

0 256

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru AGERPRES, comentand afirmatiile premierul Emil Boc despre noua alianta politica care se prefigureaza intre PSD si Alianta de Centru Dreapta PNL-PC, ca cele trei formatiuni din opozitie chiar vor sa apere Romania de presedintele Traian Basescu si de primul ministru.
“Noi chiar vrem sa aparam Romania de Basescu si de Boc si vrem ca in anii care vin sa reparam tot ceea ce a stricat Boc si ceea ce au furat ministrii lui”, a precizat Ponta.
Primul ministru a declarat, marti, ca noua alianta politica din opozitie il apara pe Ion Iliescu si statul creat de acesta – “un stat greoi, birocratic, obez, nereformat, de inspiratie socialista”.
„Salut si eu (…) noua alianta politica ce s-a creat pe scena romaneasca. Practic, (…) aceasta alianta nou creata apara statul lui Ion Iliescu. Un stat greoi, birocratic, obez, nereformat, un stat de inspiraie socialista. Astazi, Ponta, Antonescu, Voiculescu sunt adevaratii aparatori ai lui Ion Iliescu si ai statului creat de domnia sa”, a spus seful Guvernului, la dezbaterea “Reforma institutionala a statului roman. Statul asistential, statul minimal sau statul eficient?”, organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.