FC Brasov a scos un punct in fata celor de la U...

FC Brasov a scos un punct in fata celor de la U Cluj

0 218

FC Brasov grupare pregatita de tehnicianul portughez Antonio Conceicao, a reusit sa smulga un punct in deplasare, in fata formatiei Universitatea Cluj, partida terminandu-se la egalitate scor 1-1 (0-0).
Partida s-a disputat pe stadionul Cetate din Alba Iulia in prezenta a aproximativ 2.000 de spectatori. Ambele goluri au fost marcate in repriza secunda din penalty. Scorul a fost deschis de clujeni prin Delgado, in timp ce pentru brasoveni Robert Ilyes a restabilit egalitatea cateva minute mai tarziu.

Pe un teren foarte prost, cu portiuni mari de teren unde gazonul lipsea cu desavarsire, U Cluj a primit vizita celor de la FC Brasov intr-un meci considerat inainte de a incepe ca fiind unul echilibrat. Realitatea din teren a fost insa alta. Probabil obisnuiti cu terenul pe care s-a jucat, clujenii au aratat un joc mai bun fata de adversarii lor.
O faza notabila a fost cea din minutul 72, cand brasovenii au fost aproape sa ramana fara portar. Alexandru Marc si-a spart buza dupa ce s-a lovit violent de Machado in incercarea de a respinge o centrare. Portarul a ramas insa in poarta brasovenilor pentru tot finalul meciului.
Universitatea Cluj: 12. M. Popa – 18. Ungurusan, 6. Abrudan, 5. Pele, 16. Ascoli (3. Mendy min. 65)- 8. Nasser, 10. Pacurar – 22. Bostina, 30. Cristea, 7. Delgado (11. Machado min. 68) – 26. Tony (9. Niculescu min. 80). Antrenor: Ionut Badea.

FC Brasov: 1. Marc – 21. Rusu, 15. Oros, 4. Diego Gaucho, 26. Wiliams – 11. Martinovici (80. Andrade min. 70) – 16. Viveiros (27. Nastasie min. 70), 10. Ilyes, 25. Toloza, 7. Chipciu – 9. Hadnagy (6. Majernik min. 90+3). Antrenor: Antonio Conceicao.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.