Basescu a vandut tara pentru interesele sale!

Basescu a vandut tara pentru interesele sale!

0 214

Presedintele PSD, Victor Ponta, l-a acuzat marti, pe seful statului, comentand unele „telegrame” ale ambasadei Statelor Unite al Americii prezentate de Wikileaks, ca „a vandut tara pentru a-si rezolva probleme personale”.
Acesta a precizat ca USL nu va vinde tara pentru interese personale.
„Sunt roman si-mi place sa citesc Wikileaks. Am vazut ca presedintele tarii, domnul Basescu, ne-a vandut pe toti ca sa-si rezolve problemele lui personale. Am vazut ca l-a asigurat pe ambasadorul american ca acel puscas care a comis un accident si l-a ucis pe Teo Peter nu va pati nimic in Romania”, a spus Ponta, la ceremonia de constituire a Uniunii Social Liberale Ilfov.
Liderul social-democrat le-a transmis celor prezenti ca este de datoria lor sa-i convinga pe romani ca USL nu va vinde tara pentru interese personale. Acesta a facut un apel la social-democrati, dar si la liberali si conservatori ca in 2012 sa nu mai reevalueze anumite persoane, asa cum a facut seful statului. „Basescu ii reevalueaza pe unii din fostii nostri colegi. Eu cred ca hotii lor de astazi trebuie sa ramana hoti si dupa 2012, trebuie sa plateasca pentru ceea ce au furat, iar noi, intr-adevar, sa facem o schimbare pentru ceea ce asteapta toata lumea”, a conchis Victor Ponta.

Potrivit informatiilor Wikileaks prezentate in mass-media, seful statului i-ar fi promis in 2005 ambasadorului SUA la Bucuresti ca militarul american implicat in accidentul rutier din decembrie 2004 care s-a soldat cu moartea muzicianului Teo Peter „va avea parte de un proces echidistant si, indiferent de rezultat, nu va petrece nicio zi in inchisoare in Romania”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.