Anunt simultan la candidatura PDL

Anunt simultan la candidatura PDL

0 202

Emil Boc si Vasile Blaga sunt singurii portocalii cu CV complet si statutar care si-au anuntat decizia de a intra in lupta pentru conducerea PDL. In urma unor discutii acestia au decis sa isi anunte candidaturile la sefia PDL in aceeasi zi, cel mai probabil pe 11 aprilie. Cei doi ardeleni, probabil singurii care vor intra in cursa p[entrui sefia PDL, Boc si Blaga, au incercat prin intelegerea facuta sa contracareze efectele unei competitie lipsita de civilizatiesi si mai ales ascunderea unei realitati, care nu poate fi contestata – lupta dura pentru putere. O lupta ce se vrea “arbitrata” de catre Cotroceni, cu un Traian Basescu ce nu poate ascunde aversiune fata de Blaga si sprijinul nelimitat fata de Emil Boc.
Reamintim ca desi Traian Basescu si-ar “dorit”, potrivit unor surse, ca premierul sa demisioneze inainte de anuntul privind cursa pentru sefia partidului, acesta este si va ramane in functie.
Conform prevederilor statutare anuntul candidaturilor va fi facut inainte de 12 aprilie, aceasta este data-limita prevazuta de statut, pentru depunerea motiunilor. Probabil momentul ales va fi ultimul week-end al saptamanii 34 cu si fara start furat!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.