Hairstyle de primavara – vara 2011

Hairstyle de primavara – vara 2011

0 213

Moda si coafurile au o legatura atat de stransa, incat este imposibil sa le separi: hainele inspira coafurile, iar acestea din urma completeaza look-ul. Este evident astfel ca tendintele modei vor influenta in fiecare sezon tendintele in coafura.
Stilul anilor ‘70 si-a pus amprenta prin coafurile cu volum in stil afro.
Influentele masculine sunt reflectate in parul scurt si stilul punk din prezentarile marilor designeri, prefigurandu-se un nou trend.
Stilul minimalist a fost evidentiat printr-un look perfect definit. „Este minimalist, dar nu in stilul anilor ‘90”, a precizat Eugene Souleiman, directorul global de creatie Wella Professionals. „Este mai matasos, mai realist, aproape supranatural, definit prin delicatete si disciplina”. Nu este doar un par drept, precizeaza Sam McKnight, ambasadorul international Pantene Pro-V.
Trendul masculin al acestui sezon evidentiat prin coafurile baietesti, isi are originea la Paris, in anii 1920, când lookul “Le Garçonne” era foarte modern. In acest sezon, coafurile din prezentarile Balenciaga, Jean Paul Gaultier si Balmain au evidentiat un par tuns scurt si ciufulit.
Young and undone este o noua tendinta specifica acestui an, fiind descrisa ca “tinereasca, fresh, energica si optimista” prezinta un look elaborat, dar, in acelasi timp, extrem de natural finisat.
Imagineaza-ti un aspect minimalist, cu influente naturale, dar cu un accent fastuos. Lumina joaca un rol important in coafurile care au fost finisate, cu forme bine definite, stralucitoare, netede si carari arcuite.
In ceea ce priveste culoarea, acest trend exprima predilectia sezonului primavara-vara catre luminozitate si puritate, astfel ca sunt propuse diverse nuante de blond: de la platinat, la roz-auriu si argintiu.
De la senzualitate la atractie – trendul Passionista se bazeaza pe volum, fie cotrolat, fie natural, cu o textura bogata care sa emane feminitate.
Pasiunea caracteristica acestui trend a fost subliniata de nuantele diferite de roscat. “Observam o schimbare a nuantelor de roscat” este de parere Josh, care descrie noile nuante ca fiind culori care nu se regasesc in natura: “imaginati-va cutiile postale londoneze, nuanta de par a lui Karen Elson, rujul rosu”.
In ceea ce priveste culoarea parului, exista clar o tendinta anti-stralucire, anti-glam.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.