Ceata persista la Realitatea TV

Ceata persista la Realitatea TV

0 240

Potrivit comunicatului, Consiliul editorial al Realitatea Media a fost definitivat.
Din Consiliul editorial al Realitatea Media fac parte: Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu, Roxana Niculescu, Cristian Coman, Madalina Dulama, Robert Tatarus, Cristian Citre, Valeria Dorneanu, Catalin Striblea, Petru Berteanu si Gabriel Ionita.
„Pentru diferite probleme vor mai fi invitate alte persoane din Realitatea Media sau din afara grupului”, se mai spune in comunicat.

Directorul general al Realitatea Media este Sorin Enache, acesta avand si atributii editoriale, dupa cum a declarat Sorin Freciu, presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea Media, marti, in sedinta Consiliului National al Audiovizualului (CNA).
Sorin Freciu, presedintele CA al Realitatea Media, si Sebastian Ghita, reprezentantul Asesoft la Realitatea, au declarat, in sedinta CNA de marti, ca vor purta o discutie pentru „a armoniza” punctele de vedere ale societatilor, dupa ce acestia s-au acuzat de ingerinte editoriale la Realitatea TV.

Totusi, Consiliul de Administratie al Realitatea Media s-a intrunit, miercuri, si au decis sa ceara adunarii generale a actionarilor Realitatea Media rezilierea contractului cu Asesoft, a declarat miercuri seara Sorin Freciu.
Sorin Freciu a declarat joi ca schimbarea CA al Realitatea nu a fost discutata in sedinta de miercuri a Consiliului, singurul aspect votat fiind acela de a solicita adunarii generale a actionarilor Realitatea rezilierea contractului cu Asesoft.

Emil Hurezeanu, una dintre cele 12 persoane anuntate ca facand parte din noul Consiliul editorial al Realitatea Media, a declarat ca proiectul acestui Consiliu editorial nu s-a definitivat, fiind „contraproductiva” anuntarea unei asemenea structuri, inainte ca ea sa fie definita.
„Nu s-a definitivat niciun proiect al Consiliului editorial. Domnul Ghita (Sebastian Ghita, n.r.) mi-a notificat telefonic intentia de a pune pe picioare un asemenea Consiliu editorial, care este, de altfel, un proiect mai vechi. Suntem la a doua tentativa. Urma sa discutam. Un asemenea proiect trebuia negociat. Sunt niste proceduri inainte de a-l lansa la apa. Nu merge asa usor, nu asa se face. Trebuie facut cu acordul tuturor partilor, trebuie sa stim fiecare de ce se ocupa. Insa, pana la un acord, sunt mai multe proceduri de indeplinit. Acest acord nu a existat, nu ne putem transforma intr-un Consiliu editorial fara sa stim cu ce se ocupa, ce face, ce putere de interventie are, ce relatie are cu patronatul”, a spus Emil Hurezeanu. „Daca nu are vocatie calificata, este o poveste simbolica, din care facem parte toti cei care lucram acolo”, a spus Hurezeanu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.