Accident cu cinci victime la Timisul de Jos

Accident cu cinci victime la Timisul de Jos

0 652

Din fericire, doar doua persoane au ajuns la spital cu rani usoare dupa ce camioneta cu remorca in care se aflau a intrat pe contrasens. Aici a izbit un alt autoturism care circula regulamentar, din sens opus. Camioneta s-a lovit apoi de un parapet iar remorca a ricosat intr-un alt autovehicul aflat in spatele acesteia

Din fericire, doar doua persoane au ajuns la spital cu rani usoare dupa ce camioneta cu remorca in care se aflau a intrat pe contrasens. Aici a izbit un alt autoturism care circula regulamentar, din sens opus. Camioneta s-a lovit apoi de un parapet iar remorca a ricosat intr-un alt autovehicul aflat in spatele acesteia.
Conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, cinci persoane au fost usor ranite in urma accidentului de pe Drumul National 1, la Timisul de Jos, produs la ora 06.30 in aceasta dimineata.
Trei dintre raniti au refuzat transportul la spital si doar doua persoane de sex feminin au fost preluate de doua echipaje SMURD pentru investigatii suplimentare la spital.
Cele doua tinere, una in varsta de 20 de ani si cealalta de 24 de ani, se aflau in camioneta cu remorca, cea care a si produs accidentul.acci dn13
Femeia de 24 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral si traumatisme la membrele inferioare si cea de 20 de ani s-a ales cu usoare contuzii, ambele erau constiente si in afara oricarui pericol.
Pana ca autoturismele implicate in accident sa fie preluate cu autoplatforme, traficul s-a desfasurat cu mare dificultate, alternativ, pe un singur sens de mers, timp de cateva ore.
Politia Rutiera a deschis o ancheta in acest caz si continua cercetarile pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.