Liviu Dragnea s-a spalat pe maini de candidatii PSD Brasov

Liviu Dragnea s-a spalat pe maini de candidatii PSD Brasov

0 501

Este parerea lui Catalin Leonte, pretinsul independent care a incercat sa-l convinga pe presedintele PSD ca este un candidat social-democrat mai bun decat Razvan Popa, cel preferat de oraganizatie si impus de Constantin Nita. Leonte se declara din nou independent, dupa ce a parasit dupa doar zece zile PSD Brasov, in care fusese reprimit pe usa din dos, si il acuza pe Nita ca trage in continuare sforile in partid

Este parerea lui Catalin Leonte, pretinsul independent care a incercat sa-l convinga pe presedintele PSD ca este un candidat social-democrat mai bun decat Razvan Popa, cel preferat de oraganizatie si impus de Constantin Nita.
Leonte se declara din nou independent, dupa ce a parasit dupa doar zece zile PSD Brasov, in care fusese reprimit pe usa din dos, si il acuza pe Nita ca trage in continuare sforile in partid.
Sedinta Biroului Permanent National a PSD care ar fi trebuit sa aiba loc luni la Bucuresti si care ar fi trebuit sa decida candidatul pentru Primaria Brasov, nu s-a mai tinut. In schimb, presedintele PSD Liviu Dragnea i-a chemat la discutii pe Catalin Leonte si pe Mihai Mohaci dar si pe Razvan Popa.
La intalnirea din Capitala ar mai fi participat Liviu Lupu si Marius Dunca. Dragnea le-ar fi dat mana libera liderilor brasoveni sa-si aleaga candidatul pentru primaria Brasov, cu conditia de a respecta deciziile luate de membrii organizatiei municipale. leonte2
Acelasi Dragnea care incerca in urma cu 10 zile sa-l impuna pe Leonte candidat la primaria Brasov din partea PSD.
Intors acasa, Leonte umbla din nou cu indenpendenta vopsita si si-a dat iar demisia din PSD: spera insa ca treimea social-democrata care l-a votat la sedinta comitetului executiv sa il sustina in continuare. Asta chiar daca, spune Leonte, fostul presedinte Constatin Nitam inca face jocurile in partid.
Leonte pretinde ca el ar fi fost mai bine clasat in sondaje decat Razvan Popa, care il acuza, in schimb, ca i-a furnizat informatii false presedintelui Dragnea atunci cand s-a propus candidati la Primaria Brasov din partea PSD.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.