Tetkron vrea sa se licentieze ca producator de energie termica

Tetkron vrea sa se licentieze ca producator de energie termica

0 622

Dupa ce si-a pierdut licenta in calitate de distribuitor de energie termica din cauza pierderilor prea mari inregistrate pe retele, Tetkron vrea sa obtina licenta in calitate de producator. Conducerea societatii si viceprimarul Ciprian Bucur sunt convinsi ca societatea ar putea face din centralele de cvartal unele profitabile

Dupa ce si-a pierdut licenta in calitate de distribuitor de energie termica din cauza pierderilor prea mari inregistrate pe retele, Tetkron vrea sa obtina licenta in calitate de producator.
Conducerea societatii si viceprimarul Ciprian Bucur sunt convinsi ca societatea ar putea face din centralele de cvartal unele profitabile. In paralel, continua demersurile pentru autorizarea societatii de interes public care sa faca distributia de energie pentru ca brasovenii sa poata avea din nou apa calda la robinet.Tetkron_2
La sedinta actionarilor Tetkron de miercuri dupa-amiaza, primul punct pe ordinea de zi a fost restrangerea activitatii societatii. Din 179 de angajati, Tetkron ar mai avea doar 60 daca activitatea de productie va fi licentiata.
O parte din ceilalti ar putea fi angajati la noua societate de interes public care va face distributia. La infiintarea si licentierea acestei noi societati se lucreaza intens in aceasta perioada.
La inceputul lunii mai va avea loc o sedinta de Consiliu Local in care va fi supus la vot un proiect de hotarare pentru infiintarea acestei societati.
Municipalitatea face eforturi pentru ca toti brasovenii bransati la sistemul centralizat sa poata avea apa calda cat mai curand. In sedinta de miercuri s-a discutat si despre posibilitatea debransarilor. Tevile sunt in curs de golire, insa debransarile trebuie sa fie facute numai de catre Tetkron, pentru evitarea unor inundatii in celelalte apartamente din bloc.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.