Doar 20 de bilete la Casa de Pensii pentru plecarile din 9...

Doar 20 de bilete la Casa de Pensii pentru plecarile din 9 august

0 584

Biletele de tratament de la Casa de Pensii au mare cautare in randul brasovenilor, pensionari si asigurati in sistemul public de pensii. Pentru plecarile din 9 august au mai ramas doar 20 de bilete din aproape 500. Pentru judetul Brasov au fost alocate in jur de 4400 de bilete, din care peste 400 sunt acordate gratuit pentru beneficiarii de legi speciale

Biletele de tratament de la Casa de Pensii au mare cautare in randul brasovenilor, pensionari si asigurati in sistemul public de pensii. Pentru plecarile din 9 august au mai ramas doar 20 de bilete din aproape 500. Pentru judetul Brasov au fost alocate in jur de 4.400 de bilete, din care peste 400 sunt acordate gratuit pentru beneficiarii de legi speciale, precum veteranii de razboi, pensionarii de invaliditate, detinutii politic, deportatii si alte categorii. Peste 7.300 de brasoveni au solicitat pana acum un astfel de tichet.
Cei interesati trebuie sa depuna cerere cu cel putin 45 de zile inainte de plecare iar biletele trebuie ridicate cu cel putin cinci zile inainte de data plecarii. pensionari tratament
Biletele neridicate de solicitanti si cele nerepartizate sunt valorificate la liber, in ordinea solicitarii la ghiseu. Pentru seria 12, din 4 august, biletele de tratament nevalorificate au fost scoase la vanzare si pot fi cumparate de alti beneficiari. Doar luni mai pot cumpara brasovenii bilete de tratament pentru plecarea din 9 august. Vineri pana in ora pranzului mai ramasesera circa 20 de bilete.
60 % din beneficiari obisnuiesc sa plece in statiune cu un apropiat si solicita bilete pereche, pentru a sta chiar in aceeasi camera.
Pentru urmatoarea serie cu plecare din 24 august sunt disponibile 443 de bilete, confirma Delia Stanciu, reprezentant Departamentul Juridic, Casa Judeteana de Pensii Brasov.
Cei mai multi dintre beneficiari doresc sa plece in statiune pentru tratament in iunie, iulie si august, iar solicitarile predomina pentru statiunile de pe litoral. Mare cautare are insa si Amara, Felix, Govora, Tusnad, Sovata sau 1 Mai. Anul trecut, din cele aproape 6000 de bilete distribuite judetului nostru, au ramas nevalorificate in jur de 500 de tichete.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.