Vizitatorii de la Zoo au socializat cu pasari rapitoare

Vizitatorii de la Zoo au socializat cu pasari rapitoare

0 746

Micutii vizitatori ai Gradinii Zoologice au facut cunostinta cu 5 pasari rapitoare. O bufnita polara, una mare europeana, un soim, o acvila si un uliu mexican au fost atractiile oferite de administratorii parcului zoo cu ocazia Zilei Internationale a Gradinilor Zoologice si Parcurilor

Micutii vizitatori ai Gradinii Zoologice au facut cunostinta cu 5 pasari rapitoare. O bufnita polara, una mare europeana, un soim, o acvila si un uliu mexican au fost atractiile oferite de administratorii parcului zoo cu ocazia Zilei Internationale a Gradinilor Zoologice si Parcurilor.
Uliul Harris a ignorat atat cat a putut caldura si a executat comenzile facute de stapanul sau fara sa obiecteze. A fost recompensat cu carne de pui la fiecare oprire. Demonstratiile de zbor i-au incantat deopotriva pe cei mici si pe cei mari.
Soimarii au raspuns la toate intrebarile copiilor si, mai mult, i-au lasat sa se fotografieze cu pasarile si chiar sa le atinga.
Imblanzitorii care au adus pasarile rapitoare au venit de la Deva si Sibiu. Alexandru este pasionat de aceste pasari de mai bine de 8 ani si dupa ce a adunat in volierele de acasa trei bufnite si un uliu, de o luna si-a marit familia de pasari de prada. Este vorba despre Haruna, o femela de acvila de stepa in varsta de 12 saptamani.rapitoare2
Si Tibi are aceeasi pasiune de cativa ani. La fel ca si prietenii sai a salvat la inceput pasari salbatice iar pe parcurs si-a descoperit aceasta pasiune pentru pasarile rapitoare. La Brasov a venit cu Hugo, unul din cele doua exemplare de bufnita mare europeana care exista in captivitate in Romania.
Urmatoarea locatie in care vor poposi pasarile de prada este Suceava.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.