Edilii si PSD incing instalatiile Tetkron

Edilii si PSD incing instalatiile Tetkron

0 381

Desi prin conductele sistemului de termoficare brasovean apa calda nu circula de 4 luni, meciul politic pe tema agentului termic este foarte incins. Cei doi consilieri locali ai PSD, membri in comisia speciala de termoficare, cer Primariei sa aplice hotararea aprobata la sfarsitul lunii trecute. In replica, viceprimarul PRM Mihai Costel spune ca a respectat legea si ii acuza pe pesedisti ca exploateaza electoral soarta abonatilor Tetkron

Desi prin conductele sistemului de termoficare brasovean apa calda nu circula de 4 luni, meciul politic pe tema agentului termic este foarte incins. Cei doi consilieri locali ai PSD, membri in comisia speciala de termoficare, cer Primariei sa aplice hotararea aprobata la sfarsitul lunii trecute. In replica, viceprimarul PRM Mihai Costel spune ca a respectat legea si ii acuza pe pesedisti ca exploateaza electoral soarta abonatilor Tetkron. Desi nimeni nu stie numarul exact al acestora, mii de brasoveni sunt captivii unui sistem care nu-i mai deserveste.
La sfarsitul lunii trecte dupa indelungi „chizbuinte” consilierii locali au decis infiintarea serviciului public de termoficare, solutia identificata atunci ca fiind cea mai rapida de a rezolva problema sistemului de termoficare. La mai bine de trei saptamani de la acea decizie contrele intre alesii continua. Social democratii Razvan Popa si Lucian Patrascu, membri ai comisiei de termoficare, care au votat pentru promovarea proiectuluii de hotarare au cerut Prefectului sa verifice legalitatea actelor. Asta, pentru ca spun ei, hotararea trebuie insotita si de avizele si rapoartele serviciilor de specialitate ale Primariei.tetkron3
In replica, viceprimarul Brasovului Mihai Costel considera ca problema apei calde a devenit arma politica chiar daca, dupa constituirea consiliului local, a crezut ca se poate rezolva rapid aceasta problema. Edilul ii acuza pe cei doi social democrati ca au blocat continuarea demersurilor pentru infiintarea serviciului de termoficare prin documentul inaintat Institutia Prefectului prin care au cerut verificarea legalitatii hotararii pe care culmea, si ei au votat-o.
Viceprimarul Mihai spune ca la finele lunii, la sedinta ordinara vor fi promovate si hotararile necesare infiintarii serviciului. Pana cand alesii locali se razboiesc in declaratii mii de brasoveni asteapta ca la robinet sa le curga cat mai repede, din nou apa calda.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.