Senatorul PSD Chiriac si-a sabotat propria Lege?!

Senatorul PSD Chiriac si-a sabotat propria Lege?!

0 439

Senatorul Viorel Chiriac a absentat la dezbaterea din comisia juridica a Senatului a proiectului pe care chiar el l-a initiat. Social-democratului i s-a parut „aiurea” sa fie prezent avand in vedere ca s-a semnat pe amendament.

Senatorul Viorel Chiriac a absentat la dezbaterea din comisia juridica a Senatului a proiectului pe care chiar el l-a initiat. Social-democratul sustine ca la ora la care a fost programata dezbaterea in Comisia Juridica a proiectului de lege privind trecerea terenului aeroportului de la Ghimbav din administrarea statului in administrarea Consiliului judetean s-a aflat la o alta comisie.
Lui Chiriac i s-a parut „aiurea” sa fie prezent avand in vedere ca s-a semnat pe amendament. Mai mult, le-a multumit ironic colegilor parlamentari care au fost prezenti la sedinta si le-a dorit succes in demersul de a trece acest proiect si in Camera Deputatilor.
Pentru Viorel Chiriac, prezenta la sedinta Comsiei Juridice a Camerei Deputatilor la dezbaterea privind proiectul legii aeroportului de la Brasov nu a fost importanta. Legea 297/2015 cunoscuta ca Legea Chiriac, a trecut cu unanimitate de voturi de Comisia Juridica. Chiriac spune ca nu a putut participa si considera prezenta celorlalti parlamentari de Brasov si a Presedintelui Consiliului Judetean la dezbaterea din Comisia Juridica o actiune de promovare electorala.
Daca in ceea ce priveste proiectele de lege pentru transferul terenului aeroportului discutiile si contrele politice tin de luni bune, macar acum in ceasul al 12-lea inainte de alegerile parlamentare din 11 decembrie, politicienii cred ca legea va trece in actualul mandat. Chiar si senatorul Chiriac, care spera ca amendamentul sa rezolve la fel de repede si la Camera Deputatilor.
Chiriac le-a cerut autoritatilor locale sa se ocupe de celelalte lucruri necesare proiectului Aeroportului – caile de acces, utilitatile, paza aeroportului si, mai ales, desemnarea operatorului.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.