Filiala USR Brasov are, de luni, o structura de conducere

Filiala USR Brasov are, de luni, o structura de conducere

0 905

Obiectivul declarat al filialei pentru perioada urmatoare este adunarea a 6.000 de semnaturi de sustinere in judetul Brasov si de a contribui la strangerea celor 200.000 de semnaturi necesare la nivel national. Sunt conditiile pentru ca Uniunea Salvati Romania sa poata propune candidati la alegerile parlamentare din 11 decembrie

Obiectivul declarat al filialei pentru perioada urmatoare este adunarea a 6.000 de semnaturi de sustinere in judetul Brasov si de a contribui la strangerea celor 200.000 de semnaturi necesare la nivel national. Sunt conditiile pentru ca Uniunea Salvati Romania sa poata propune candidati la alegerile parlamentare din 11 decembrie.
Filiala USR Brasov va avea alegeri interne in 9 octombrie pentru desemnarea candidatilor de pe listele parlamentare. Membrii care vor sa se inscrie in cursa vor participa la un concurs de proiecte, in urma caruia vor fi alesi pentru locurile de deputati si senatori prin vot liber si secret.
Vicepresedintele Allen Coliban spune ca, practic, totul se decide la Brasov, prin votul tuturor membrilor inscrisi pana in acest moment.
Constituita de putin timp, Filiala Brasov a Uniunii Salvati Romania numara 40 de membri.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.