Promisiunile ministresei justiei, d.na Pruna, s-au facut gem…

Promisiunile ministresei justiei, d.na Pruna, s-au facut gem…

0 341

La venirea in Guvernul tehnocrat, Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a promis marea cu sarea. Intre altele, a anunţat că ministerul pe care îl va conduce are în vedere soluţii imediate pentru rezolvarea situaţiei din penitenciare.
 „Pentru anumite infracţiuni economice, de exemplu pentru evaziunea fiscală, unde de altfel se lucrează la modificarea legii, să ne asigurăm că în măsura în care se plăteşte prejudiciul în integralitate şi se dă înapoi produsul infracţiunii nu se mai antrenează o pedeapsă penală. Nu era rau daca se obtinea recuperarea integrala a prejudiciului!
Pentru aceasta mai  doresc sa contribuim la reducerea suprapopularii penitenciarelor şi astfel , la (RE)tinerea mai redusa a persoanei în custodia statului, cu nişte costuri pentru societate. îi lăsăm pe oameni liberi, deci le luăm înapoi ce au furat şi îi lăsăm să muncească, împreună cu o lecţie amară – mi-ai furat banii, ţi i-am luat înapoi – există premisele ca aceşti oameni să muncească în mod corect”, a declarat Prună.

Au trecut multe luni de la aceaste promisiuni,posibil eficiente… ca n-a durut-o gura!
Cucoana asta, afara de niste greve de protesc prin inchisori, n-a…reusit nimic.
La ce te-a adus de la Bruxelles dl Ciolos, cucoana, sa te …fluiere detinutii si paznicii lor?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.