Consiliul Județean eficientizează energetic și recompartimentează fostul Bistro 2003

Consiliul Județean eficientizează energetic și recompartimentează fostul Bistro 2003

1 194

Fosta cantină a partidului (PCR, devenită ulterior pe vremea lui Căncescu la CJ Brașov cantina PNL) urmează să fie transformată după compartimentare și eficientizare în birouri administrative ale CJ Brașov, unde pilele și relațiile liberalilor să-și continuie dulcele somn al incompetenței funcționărești.
Asta după ce Curtea de Conturi a constatat prejudicii uriașe în vremea funcționării obiectivului ca bar, restaurant și sală de nunți. Știut fiind că încă din vremea președintelui de tristă amintire al CJ Brașov, Aristotel Căncescu, forul aleșilor județeni s-a transformat într-o Cloaca Maxima, unde nevestele, ibovnicele, progeniturile mandarinilor liberali locali de prin primăriile de comune, dar și a celor județeni, să poată viermui în liniște și în trândăvie pe salarii grosiere.
Acum, fostul Bistro 2003 din vremea lui Căncescu, folosit de acesta la tot felul de chiolhanuri gratuite, pomeni, la furajarea gratuită a aleșilor județeni și ai subalternilor săi loiali pe banii SRL-ului cu unic acționar și finanțator Consiliul Județean, va fi transformat în alte birouri netrebuincioase, unde să mai vânture câte o tută funcționărească câte o hârtie nesemnificativă.

Bani europeni sifonați pe fantasmagoria eficientizării energetice
Și va fi alocată pentru aceasta suma de 6, 42 milioane de lei din fonduri PNRR plus ceva de la bugetul județean, adică din acel program finanțat european din care România nu s-a ales cu nimic, decât cu obligativitatea de a irosi banii europeni pe tot felul de fantasmagorii.
Constructorii au posibilitatea să depună oferte pentru această măreață înfăptuire energetică, precum și pentru aceea a Spitalului de Copii și a sediului Direcției Copilului, până pe 25 ianuarie anul curent.
Valoarea totală a lucrărilor de așa-zisă eficientizare energetică pentru cele trei obliective contractate de Consiliul Județean Brașov este de peste 10 milioane de euro, însă constructorii sunt sfătuiți de către publicația noastră să se pregătească și cu minim 10% șpagă din valoarea ofertei, cum se percepe în mod normal și civilizat în toată țara, ca și la Consiliul Județean Brașov al anilor de mult trecuți, în vremea conducerii de tristă amintire și a dosarelor DNA de notorietate națională.
Vom reveni cu investigații jurnalistice pe marginea acestor contracte publice ale CJ Brașov, ca și procurorii DLAF, bănuim!

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Mai bine rămâne restaurant, mai ales pentru terasa, sub un control mai atent, decât birouri pentru tot felul de măscărici!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.