Globaliștii joacă la rupere: Planul WWIII merge mai departe
Există forțe considerabile și insidioase în joc atunci când vine vorba de dezvoltarea războiului din Ucraina; o masă învolburată de grupuri de reflecție, globaliști și birocrați fac tot ce le stă în putere pentru a instiga un conflict internațional între SUA, UE și Rusia. Aceștia au căutat în special o modalitate de a determina populația occidentală să sprijine un război direct și deschis.
La începutul evenimentului, propaganda a fost foarte eficientă în ceea ce privește determinarea stângii politice în a aplauda implicarea NATO, stângiștii cerând „anularea” Rusiei și solicitând intervenții la sol pentru „a-i șterge de pe fața pământului”. Unul dintre acești activiști turbați (Ryan Routh) a încercat chiar să îl asasineze pe Donald Trump, aparent pentru că Trump a promis negocieri de pace imediate cu Rusia în cazul în care va redeveni președinte.
Partidul Democrat, considerat cândva „partidul împotriva războiului”, este acum partidul războinicilor. Adăugați la aceasta un grup de neoconservatori spumegânzi (stângiști și globaliști care pozează în conservatori) precum Lindsay Graham și Mitt Romney și este dificil de văzut cum vom putea evita o escaladare. Există oameni de ambele părți care încearcă să provoace o mai mare vărsare de sânge și oricine face apel la pace este amenințat cu asasinarea.
Rusia și Vladimir Putin sunt și ei vinovați și s-ar putea spune că paradigma est vs. vest este ea însăși o formă de teatru. Cu toate acestea, deocamdată, dovezile înclină puternic spre instigarea think-tank-urilor globaliste, care a condus la lovitura de stat Maidan din Ucraina în 2014, la afluxul de arme și „consilieri” NATO în țară sub administrația Obama și la implicarea profundă a lui Lindsay Graham, John McCain și a Consiliului Atlantic în încercările de a asigura aderarea țării la UE și NATO; o linie roșie despre care Rusia a avertizat în mod constant că va duce la confruntare.
Rețineți că promisiunea făcută de NATO Rusiei în anii 1990 a fost că nu va încerca să se deplaseze spre est odată ce Rusia va dărâma Zidul Berlinului și va unifica Germania. Activitățile NATO în Ucraina încalcă această promisiune în numeroase moduri.
În ianuarie 2022, am prezis că un război deschis în regiune era foarte probabil, având în vedere eșecul final al blocajelor din pandemie (planul „Marea resetare”).
Establishment-ul avea nevoie de o nouă criză globală pentru a insufla teamă publicului și, de asemenea, aveau nevoie de un țap ispășitor pentru declinul stagflaționist în curs în Occident. Era firesc să apeleze la soluția clasică de rezervă a războiului mondial după ce programul lor anterior nu a reușit să obțină rezultatele dorite.
În septembrie 2022, după ce NATO a inundat Ucraina cu arme și „mercenari” străini, am prezis că Rusia va adopta o strategie de război de uzură cu atacuri sporite asupra infrastructurii energetice a Ucrainei. Aceasta a fost strategia lor de atunci, iar acum Ucraina se confruntă cu o iarnă având o pierdere de 85% a rețelei sale electrice, în timp ce forțele ruse avansează kilometru cu kilometru pe fronturile de est și de sud.
Forțele rusești cuceresc bastioane ucrainene de lungă durată cu lucrări defensive complexe, iar efectivele de trupe ucrainene scad. Ucraina pierde războiul din toate punctele de vedere și acum prezic că mai are un an sau mai puțin până la colapsul defensiv complet.
Presa corporatistă nu va vorbi despre aceste evoluții. Le vor diminua până când Rusia va fi pe punctul de a câștiga mult teren și apoi se vor arăta indignați, spunând: „Cum s-a putut petrece asta?”. Apoi vor solicita intrarea trupelor occidentale în luptă (deja a început).
Singurul fapt care ar putea opri acest rezultat este promisiunea lui Donald Trump de a forța negocieri între Kremlin și Kiev în prima zi a administrației sale. Problema este că mai sunt încă două luni până atunci, iar globaliștii se folosesc de fereastra de timp pentru a sabota orice eforturi viitoare de pace. Scopul lor este de a transforma războiul prin procură într-o conflagrație internațională deschisă.
În luna august, în articolul meu „Globaliștii încearcă să transforme războiul din Ucraina într-un al treilea război mondial înainte de alegerile din SUA”, am prezentat o teorie cu privire la ceea ce s-ar putea petrece în cazul în care establishmentul ar vedea o posibilă schimbare a sentimentelor din SUA și UE în favoarea continuării sprijinului pentru Ucraina:
„Dar cum pot transforma războiul proxy într-un război mondial fără să pară băieții răi? Aceasta este șmecheria, nu-i așa? Reprezentantul (în acest caz, Ucraina) va urmări să întreprindă acțiuni care să provoace Rusia. Kremlinul va utiliza tactici sau arme care să pună în pericol un număr mare de civili, necesitând o mai mare implicare a NATO și poate chiar intervenția ONU…”
Am observat că unda verde pentru utilizarea sistemelor de rachete cu rază lungă de acțiune furnizate de SUA și Europa ar putea fi declanșatorul căutat de globaliști:
„Atacurile cu rază lungă de acțiune în Rusia, cred eu, vor pune în mișcare mai multe atacuri rusești asupra orașelor mari din vestul Ucrainei, unde locuiește majoritatea populației. Aceste zone au rămas în mare parte neatinse pe durata războiului. Putin, în ciuda a ceea ce susține presa, a avut grijă să limiteze țintirea marilor centre civile. Aceasta va înceta dacă rachetele NATO vor lovi orașe rusești…”
„Ideea că loviturile balistice în Rusia cu rachete furnizate de NATO nu îl vor determina pe Putin să folosească MOAB-uri sau bombe nucleare este cu adevărat nebunească. Rețineți că loviturile cu rază lungă de acțiune în Rusia nu vor schimba cu nimic condițiile de pe teren în Donbas…”
Am subliniat de ce această strategie a fost benefică pentru think tank-urile globaliste în lumina unei președinții Trump iminente.
„Donald Trump pare din ce în ce mai probabil să fie câștigătorul cursei prezidențiale. Am susținut de mult timp că globaliștii vor pregăti un colaps economic sau un război mondial și îl vor arunca în poala lui Trump. Au încercat deja să facă la fel cu pandemia covid și cu criza inflaționistă.”
„Sincronizarea dintre ofensiva din Kursk și apelul pentru atacuri cu rachete asupra Rusiei nu este o coincidență. Trump susține că intenția sa este de a pune capăt războiului din Ucraina cât mai repede posibil, odată ce intră în funcție.”
„Ei vor să escaladeze războiul în ceva mai mare, ceva ce nu poate fi anulat. În acest moment, războiul poate fi încheiat – este nevoie doar de puțină diplomație și de forțarea Ucrainei să înțeleagă că nu vor primi Donbasul sau Crimeea înapoi, indiferent de câte vieți vor sacrifica. Dar dacă există victime civile masive de ambele părți, situația devine ireversibilă.”
Vreau să subliniez că nu este nevoie de un glob de cristal pentru a prezice calea acestui conflict; etapele și rezultatele sunt relativ clare dacă înțelegeți motivațiile ascunse din spatele războiului. Majoritatea evenimentelor pe care le-am descris în august s-au petrecut acum, dar numai pentru că acestea sunt evenimentele care e nevoie să se petreacă pentru a ajunge la jocul final al celui de-al treilea război mondial.
După victoria electorală zdrobitoare a lui Trump, administrația Biden a răspuns dând undă verde Ucrainei să folosească ATACMS cu rază lungă de acțiune în interiorul teritoriului rus. Se pare că decizia a fost luată pentru a „pune la adăpost” războiul din Ucraina și a preveni o rezolvare rapidă înainte de intrarea lui Trump în funcție.
ATACMS nu ar face nimic pentru a schimba condițiile imediate de pe câmpul de luptă. ATACMS sunt muniții ghidate cu precizie concepute pentru lovituri chirurgicale asupra unor ținte de mare valoare, nu sunt foarte utile în câștigarea unui război de uzură. Motivul pentru care aceste arme sunt atât de controversate este că NU pot fi lansate fără ajutorul tehnicienilor și sateliților NATO. Prin urmare, decizia lui Biden reprezintă o declarație deschisă de război împotriva Rusiei.
Ca răspuns, Kremlinul ar fi lansat o rachetă IRBM(în foto) cu capacitate nucleară (o rachetă RS-26 Rubezh) asupra orașului Dniprio. Arma avea mai multe focoase și dovezile video arată că toate acestea au lovit aparent ținta.
Din fericire, niciunul dintre aceste focoase nu avea încărcătură nucleară.
Lovitura a avut loc imediat după ce Putin a schimbat politica de apărare nucleară a Rusiei. Pare să fie un ultim avertisment. Grupuri de reflecție globaliste precum Consiliul Atlantic continuă să afirme că liniile roșii ale lui Putin sunt o „farsă” și că acesta nu va folosi niciodată arme nucleare. Cred că ei știu că Putin nu joacă la cacealma și că intenționează să înțepe ursul până când vor obține un atac nuclear limitat. Cred că șansele sunt foarte mari pentru cel puțin un atac nuclear în Ucraina dacă condițiile continuă să se deterioreze cu NATO.
Unii vor susține că asta nu se va petrece pentru că Rusia ar fi distrusă de represaliile nucleare. Bănuiesc că, în fața unui atac nuclear în Ucraina, NATO nu va face nimic. Cu siguranță nu vor escalada la un schimb global de ICBM-uri.
Globaliștii au puțin de câștigat prin incinerarea deceniilor de muncă pentru construirea sistemelor de supraveghere în masă și a infrastructurii economice digitale de care au nevoie pentru „Noua lor Ordine Mondială”. Ucraina pur și simplu nu merită. Totuși, un astfel de incident ar deschide ușa unui război mai amplu pe mai multe fronturi între est și vest.
Dacă războiul depășește punctul zero înainte ca Trump să intre în funcție, atunci Trump s-ar putea să nu aibă altă alegere decât să angajeze SUA în conflict, în ciuda dezaprobării publice. Ar fi dezastruos pentru administrația sa, dezastruos pentru conservatori și dezastruos pentru lumea occidentală în general. Majoritatea publicului NU se va oferi voluntar să lupte pentru Ucraina, iar recrutarea ar fi o invitație la tulburări civile.
Cei de stânga urăsc Rusia pentru că așa le spune presa, dar nu își vor risca viața pentru Ucraina. Conservatorii cu siguranță nu se vor supune unei încorporări și majoritatea dintre noi ar prefera să meargă la război împotriva globaliștilor.
Putin este suficient de inteligent încât să aștepte ca Trump să intre în funcție și să înceapă negocierile, dar cea mai mare îngrijorare a mea ar fi că este pe cale să se petreacă ceva care va sabota orice eventual plan de pace.
Un atac cu rază lungă de acțiune al Ucrainei asupra unui centru civil important, asupra unei centrale nucleare sau asasinarea unei personalități politice cu ajutorul armamentului NATO ar fi singura scânteie necesară pentru a aprinde butoiul cu pulbere. Putin va fi nevoit să arate că Rusia nu este slabă și să își respecte amenințările cu linia roșie.
Există șanse mari să vedem un nor ciupercă deasupra Ucrainei (sau a regiunii adiacente) în viitorul apropiat, dacă nu se va interveni serios pentru a dezamorsa conflictul. Următoarele două luni vor fi esențiale.
Autor: Brandon Smith