Lasconi vs Georgescu – Finala unei etape istorice
Turul doi al alegerilor prezidențiale, în esență – un viraj spre abator sau unul spre un nou început, departe de toate tezele din trecut!
Naționalismul integral este o ideologie politică teoretizată de Charles Maurras la începutul secolului XX. Baza acestei doctrine este unitatea societății în jurul ideii de nealiniere la orice formă de ocupație ideologică internă sau externă. Naționalismul integral își propune să fie o doctrină contrarevoluționară, menită să asigure coeziunea Țării și măreția ei. Se pleacă de la un slogan:
Politica în primul rând; de la un postulat: Patriotism, pe care Revoluția franceză, prin cecurile francmasonice, l-a șters în favoarea naționalismului veterotestamentar; și de la o observație: societatea este subminată de mediocritate, decadență și corupție la toate nivelurile.
Pentru Călin Georgescu, așa cum a spus-o în public de mai multe ori, vinovat este spiritul fals revoluționar care ne-a orbit în 1989, transmis prin forțele ideologice coloniale care au venit să cucerească trăirea toată și mentalul unei țări întregi.
Ne aducem aminte de ședințele lui Soroș cu principalii formatori de opinie și cu garniturile politice neo-comuniste, care au rămas Lege până în zilele noastre prin lucrarea organizaților securistice și ale lor partide progresiste.
Practic, Călin Georgescu ne spune că prin conștiință, rațiune, clasicism, autoritate și libertăți de natură organică, țara noastră poate renaște sub semnul demnității, prosperității și siguranței.
Numai prin emiterea acestei analize, candidatul nostru este mai modern decât orice om politic din România, fiind în postura de avangardă care precede Libertatea!
Naţionalismul integral promovat de Călin Georgescu pare să se nască dintr-o dorinţă acută de ordine naturală. Pe plan filozofic, această dorință de ordine duce la un atașament necondiționat față de rațiune și pragmatism, iar pe plan cultural, la apărarea clasicismului împotriva romantismului fanariot. Tind să cred aici că se operează o ruptură definitivă față de sionismul tradițional.
Finala unei etape istorice care va determina iremediabil supraviețuirea unui sistem criminal sau salvarea unui popor condamnat la moarte!
Pe plan politic, doctrina abordată de Călin Georgescu presupune căutarea unui regim care promovează o formă naturală de autoritate, însă dependentă și perfect conciliată cu respectul libertăților locale, regionale.
Din nou, observ o distanțare față de nucleul funcțional francmason și jacobinismul (centralizare/colectivizare) acestuia, fără de care globalismul rămâne fără consistență.
Este o ecuație care, după mine, își găsește rezoluția doar în sistemul monarhic.
Prin urmare, Călin Georgescu întruchipează o formă de regalism, ceea ce nu îmi displace deloc în contextul geopolitic actual.
Mai exact, la nivel politic, pentru a asigura coeziunea națională, Călin Georgescu sprijină trei piloni:
– excluderea statului român din ghearele celor patru “State Confederate Globale”: sionismul, neo-creștinismul, francmasoneria și alogenii, “străinii” cum spunea Charles Maurras;
– exaltarea interesului național și popular prin sintagma „totul pentru țară”, indiferent de metode, permanent, neatârnat și fără complexe;
– înființarea de instituții care să garanteze simultan libertățile locale ale “țării reale”, cât și menținerea unității naționale în jurul Bisericii lui Iisus Hristos, fără exclusivismul veterotestamentar, ca ciment unificator, factor și model de ordine, atât politic, cât și moral.
Din discursurile sale, Călin Georgescu îmi dă impresia că a reușit să pătrundă în complexitatea politică anti-egalitaristă, înțelegând că această viziune poate fi benefică prin faptul că permite o distribuție protectoare a rolurilor în societate, iar statul care nu este supus demagogiei trebuie să le organizeze în beneficiul tuturor, anihilând din fașă orizontalizarea parșivă a fenomenului politic pentru a favoriza destructurarea și privatizarea revendicărilor minore în detrimentul coeziunii sociale și a binelui comun.
Nu o să lungesc mai mult această analiză metapolitică, probabil că nici nu are rost ținând cont de variantele contradictorii la care suntem martori pentru prima oară după 35 de ani de ocupație.
Prin dinamica blocurilor geopolitice, pentru două săptămâni istoria ne-a izolat într-o capsulă de neutralitate.
Paratenza aceasta o să ne permită să analizăm pentru prima oară care este cu adevărat locul pe care ni-l dorim în ecuația neo-conservatoare a SUA, care va face totul pentru a provoca un Război Mondial a cărui bază de sacrificiu o să fie colonia România.
Imperiul anglo-saxon își joacă ultima carte și dacă pentru asta trebuie să sacrifice poporul român, bineînțeles că nu o să ezite o secundă, iar destinul nostru o să fie identic cu cel al Ucrainei.
Problema la care suntem confruntați, atât conservatorii cât și progresiștii, este inedită din toate punctele de vedere, căci lupta politică nu mai are de-a face cu raportarea la o ideologie sau alta, la LGBTQ sau la Patriotism, la figura Tatălui sau la feminizarea societăților.
Pentru prima oară în 35 de ani, avem în față o decizie comună care privește continuitatea sau eliminarea noastră ca popor și națiune!
Elena Lasconi nu este periculoasă pentru că vrea să introducă în cadență mărită toate tezele nihiliste care au distrus Occidentul, culminând cu dictatura homosexualistă, pentru că nici măcar nu o să aibă timp să facă asta!
Elena Lasconi este fundamental periculoasă pentru că, asemenea lui Maia Sandu (alt agent infiltrat al rețelelor globaliste), o să fie folosită de statul profund American și de Israel pentru a ne atrage în război împotriva Rusiei.
Pe cale de consecință, Călin Georgescu este cel mai periculos candidat din istoria post-decembristă pentru interesele globaliste deoarece, înțelegând și asumând dimensiunea unui adevărat Om de stat, asemenea lui Putin sau Trump, acesta o să facă totul pentru Pace ca să pună România pe făgașul moral și respectabil al unei națiuni care respectă regulile geopolitice antiimperialiste.
Cam la asta se rezumă turul doi al alegerilor prezidențiale.
E vorba de un viraj spre abator sau unul spre un nou început, departe de toate tezele din trecut.
Fiecare să judece și să facă în conștiință și responsabilitate, căci virajul o să fie iremediabil.
Autor: Mihai ȘERBAN
Sursa: IncorectPolitic.com
Un articol excelent, care e menit să desfacă punctele de vedere înguste ale unei propagande oficiale și, implicit, să creeze un orizont nou de gândire a cititorului. Felicitări pentru articol.