Lucian Pătrașcu, probabil viitor viceprimar al Brașovului, în acord cu legea Zamfir...

Lucian Pătrașcu, probabil viitor viceprimar al Brașovului, în acord cu legea Zamfir ce stopează abuzurile multinaționalelor!

1 54

Decenii de-a rândul multinaționalele bancare au jecmănit populația României, neștiutoare și abia ieșită din marasmul comunist. O țintă sigură pentru bănci și diferite societăți financiare, de împrumut rapid sau de recuperare a creanțelor datorate la bănci.
Unii debitori ajunseseră să datoreze, prin dobânzi aplicate arbitrar de aceste hiene financiare, și de zece mii de ori suma inițială împrumutată, pierzându-și casele și întreaga avere personală.
A trebuit să treacă 34 de ani pentru ca nesimțitele și hulpavele IFN-uri să fie puse legislativ cu botul pe labe de senatorul social-democrat Daniel Zamfir, un adversar declarat al abuzurilor instituțiilor financiar-bancare din România. Promulgarea acestei legi de către Iohannis, nu fără o strângere de inimă pentru că președintele României a fost și este un susținător al multinaționalelor și al jecmănirii românilor de către străini.
Lucian Pătrașcu, prim-vicepreședintele PSD Brașov și probabil viitorul primar al Brașovului a marcat pe contul său de socializare intrarea în vigoare a legii protecției debitorilor români față de abuzurile incalificabile ale IFN-urilor: „Promulgarea Legii IFN-urilor, inițiată de senatorul Daniel Zamfir și susținută de PSD, pune capăt abuzurilor instituțiilor de credit din România. Românii cu dificultăți financiare au acum șansa de a-și stinge datoriile în limite decente.
Niciun român care apelează la un IFN nu va mai plăti mai mult decât dublul sumei împrumutate, indiferent de valoarea sau durata împrumutului!
Nicio firmă de cesiune a creanțelor nu va putea solicita de la un debitor mai mult decât valoarea inițială a creanței!
Această lege se aplică imediat pentru creditele în desfășurare și creanțele aflate în executare” a
postat Pătrașcu pe facebook.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Dl. Mateescu afirma: „Unii debitori ajunseseră să datoreze, prin dobânzi aplicate arbitrar de aceste hiene financiare, și de zece mii de ori suma inițială împrumutată, pierzându-și casele și întreaga avere personală. ”
    Oare sa fie asa? Cred ca ar trebui documentat si scris concret.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.