Mafia retrocedarilor falsificate din fost avere administrata de Casa Regala!

Mafia retrocedarilor falsificate din fost avere administrata de Casa Regala!

0 627
Dupa ce presa scrisa, vorbita si ilustrata din „Romania furata”a intors pe toate fetele actiunea mafiota basista de a pune mana pe Padurea Snagov, in sfarsit procurorii nostri atat de neutri au decis să investigheze in sfarsit retrocedarea celor aproape 47 de hectare de pădure şi teren pe care „prinţul” Paul de România le-ar fi obţinut legal în 2006 în Snagov! Caci ce sa vezi, s-a descoperit că sunt documente care arată că acel teren n-ar fi fost niciodată al Casei Regale !! Trecem peste faptul ca este foarte discutabil daca fiul unui copil bastard al fostului rege play-boy Carol al II-lea poate emite pretentii de la Statul Roman.
Si totuşi o instanţă de judecată de care ar trebui sa se ocupe procurorii, a stabilit contrariul. Între timp, mare parte din teren a fost vândută de nepotul lui Carol al II-lea mai multor persoane, printre care şi lui Remus Truică. Ancheta deschisă încă de prin 2010 se sprijină pe un serios raport de audit al Curţii de Conturi, care a prezentat situaţia tuturor retrocedărilor din 1990 până în 2012. Inspectorii susţin că Paul de

România ar fi primit ilegal 46,78 hectare din pădurea „Fundul Sacului”, de pe malul lacului Snagov. Pădurea Snagov a fost tot timpul proprietatea publică a Statului român şi nu putea fi vândută, susţineau inspectorii în raport. Chiar Casa Regală, recunoscuta de Statul Roman – într-o scrisoare semnată de regele Mihai, solicita instanţei să respingă retrocedarea, scrie Digi 24.

Remus Truică şi „prinţul” Paul
În februarie 2002,cel care-si spune Paul de România, în calitate de presupus succesor al lui Carol al II-lea,
a solicitat Regiei Naţionale a Pădurilor restituirea a 47 de hectare din pădurea Snagov. În acel moment, legea prevedea că  ar poatea primi maximum zece hectare, dar în 2006 legea s-a modificat, fiind eliminată limitarea. În acelaşi an, Comisia Judeţeană Ilfov a validat, cu nouă voturi pentru (!?) şi unul împotrivă, cererea hotzeasca a prinţului Paul, de restituire a pădurii. „Prinţul” Paul a fost pus în posesie printr-o ciudata sentinţă definitivă.Pentru ca Domeniul de la Snagov, cea mai râvnită zonă imobiliară din jurul Capitalei, a fost vândut. Cele 47 de hectare valorează 14 milioane de euro. Astia sunt bani… pusi la cale inca de la „masluirea” unei Legi „restitutio in integrum” cum nu i-a dus mintea nici pe comunisti, imediat dupa luarea puterii. O parte din teren a ajuns la Remus Truică.
Votul împotrivă a fost al reprezentantului Direcţiei Silvice Bucureşti, care a contestat punerea în posesie, NU a contat. Nu este singurul caz în care o retrocedare la capătul căreia apare numele „prinţului” Paul ajunge în atenţia procurorilor.
Terenul e valoros din două motive: e situat pe malul lacului Snagov, iar prinţul nu are niciun vecin . În octombrie anul trecut, Paul Lambrino, cumatrul fostului presedinte – excroc Basescu si gasca de fTB Botez lambrinoalsificatori din spatele lor parea ca va fi devoalta in sfarsit. Ti-ai gasit! Intre timp se trage de timp pe salile tribunalelor, judecatorii (unii, doar, desigur…) tarnosesc termenelede judecata,”analizeaza”… probele si asteapta ca impricinatii beneficiari sa „miste” din urechi! O mai fi DNA pe fazala combinatiile acestor super-excroci?

Intre timp DNA a început urmărirea penală si pentru cea mai mare restituire ilegală de pădure din România ultimilor 25 de ani. Paguba – peste 300 milioane de euro. Pe langa cele 47 ha de pe malul lacului Snagov, cele 43 de mii de hectare de pădure (de două ori suprafaţa Capitalei) „sustrase” din padurile Moldovei ar fi ajuns ilegal la urmaşii familiei Ghika, cu ajutorul actelor falsificate şi cu complicitatea justiţiei. Încrengătura ajunge până în Parlament: sunt vizaţi fostul vicepreşedinte  al senatului, Viorel Hrebenciuc, fostul deputat brasovean Ioan Adam şi senatorul Ilie Sârbu. Dar si avocati, judecatori, experti… Pentru ei a inceput, in sfarsit, sa se pronunte justitia… Oare?! (ddr)

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.