Ne-am săturat de mimatul democrației în România! Dreptul la protest este un...

Ne-am săturat de mimatul democrației în România! Dreptul la protest este un drept democratic!

0 187

Protest democratic! Dreptul la protest este un drept democratic!
Nu le dați motive să aplice nicio sancțiune și să vă facă vreun dosar penal!
Deci, ar fi mare păcat să pierdem ocazia să facem un protest real, democratic, cu revendicări reale, la cât efort a depus PSD&Co și cu atâția bani pe care i-au investit pentru manipularea în interes personal.
Dacă tot ne-au încălzit de protest, atunci să facem protest! Să fie protest pe bune, real și democratic! Ieșim, scandăm și cerem ce vrem! Scriem pe toate rețelele de comunicare virtuală și site-uri ce vrem să facă și ce cerem!
Ne-am săturat de mimatul democrației în România!
Nu o mai spunem numai între noi, pe la colțuri, ieșim să o strigăm public! Toți, din toate domeniile, le spunem tuturor celor trei puteri în stat: Guvern, Parlament, instanțe judecătorești și Curții Constituționale a României! Le spunem tuturor că ceea ce ei fac nu este democrație!
Prin legile și politicile pe care le implementează au anihilat democrația în România! Prin simularea de justiție pe care o fac își bat joc de noi! Prin aruncarea Constituției la coș, au distrus Statul Român, au distrus democrația și ne-au omorât drepturile și libertățile fundamentale!
Nu vrem altceva decât reinstaurarea democrației în România și respectarea drepturilor și libertăților fundamentale în sensul lor real, nu cel pervertit în ultimii ani!
Așa că cerem toți, din toate domeniile, public și privat, abrogarea legilor și normelor din legi care nu au nicio treabă cu democrația, cu drepturile și libertățile fundamentale!

Agricultori: Cereți abrogarea legilor și refuzul implementării politicilor europene care vă fac rău și v-au băgat în groapă! Nu simularea de revendicări pe care au avut-o protejații din agricultură ai PSD&Co!
Transportatori: Cereți abrogarea legilor și refuzul implementării politicilor europene care vă fac rău și v-au băgat în groapă! Nu simularea de revendicări pe care au avut-o protejații din transporturi ai PSD&Co!
Profesori și învățători: Vreți să fiți într-adevăr profesori și să educați generațiile viitoare sau vreți să fiți simpli propovăduitori de nou? Cereți abrogarea din legi a tuturor normelor care nu au nicio treabă cu învățământul și educația copiilor!
Părinți: Vreți ca ai voștri copii să primească educație la școală și cunoștințe care să îi ajute în viață, sau să fie îndoctrinați? Cereți abrogarea din legea învățământului a normelor care nu au treabă cu dreptul la învățătură!
Avocați: Vreți să fiți apărători sau pe post de citație? Cereți abrogarea normelor care numai cu dreptul la apărare nu au legătură și întărirea dreptului la apărare!
Judecători: Vreți să fiți judecători sau simpli executanți sub bocanc?
Procurori: Vreți să fiți procurori și să reprezentați interesele generale ale societății, să apărați ordinea de drept, drepturile și libertățile cetățenilor sau vreți să fiți simpli executanți sub bocanc?
Polițiști: Vreți să fiți apărători ai drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, să preveniți și să descoperiți infracțiuni sau vreți să fiți o simplă forță de represiune după cum vă dispun politicienii?
Toți bugetarii: Vreți să puneți umărul să se implementeze diverse strategii care vă lasă fără loc de muncă și fără niciun drept?

Cei din SRI și alte structuri, dacă vă mai aduceți aminte de jurământ și de patria a priori, liniștiți-i pe ăia ai voștri care trădează!
Tot ce vrem să vă spunem este că ne-am săturat! Vrem democrație și abrogarea tuturor normelor din legi care nu au nicio treabă cu Constituția României, democrația, drepturile și libertățile fundamentale!

Vrem securitate națională în România!
Articolul 1 din Legea nr. 51/1991: „Prin securitatea națională a României se înțelege starea de legalitate, de echilibru și de stabilitate socială, economică și politică necesară existenței și dezvoltării statului național român ca stat suveran, unitar, independent și indivizibil, menținerii ordinii de drept, precum și a climatului de exercitare neîngrădită a drepturilor, libertăților și îndatoririlor fundamentale ale cetățenilor, potrivit principiilor și normelor democratice statornicite prin Constituție.”
Dacă am uitat alţi cetăţeni, ştiţi şi singuri cu ce nu sunteţi de acord şi ce să cereţi!

Democraţia – varianta România 2024
Începură nişte proteste. Mergeau oamenii liniştiţi pe stradă, pe unde aveau voie să meargă în mod obişnuit.
Poliţia a baricadat drumurile sau a ieşit cu puşca la vedere.
Acum ne spune Sindicatul Poliţiei că în procedurile interne ale Poliţiei se prevede că este interzisă oprirea maşinilor prin baricadarea drumurilor cu autospeciala sau motocicleta poliţiei.
Deci, poliţiştii au încălcat legea (şi nu mă refer la încălcarea procedurii, ci la săvârşirea infracţiunii de „Împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”, aia de care îi acuzară pe alţi cetăţeni).
Unii cetăţeni iritaţi de poliţie şi de obstacole, deveniră ei recalcitranţi şi li se făcură dosare penale.
Presa liberă” rulează pe burtiere: valul de dosare penale, audieri pe bandă rulantă, mandate emise de urgenţă pentru săltarea instigatorilor.
Ce impact creează mesajele astea ale „presei libere”: că dacă ieşi la protest e posibil să „te salte”.
Cum a început protestul nici nu mai contează. Important este că toată lumea era liniştită, voia numai să ceară ceva.
De la un protest liniştit a ieşit o agitaţie degeaba, generată conform comunicatului sindicatului poliţiştilor pentru că nişte politicieni în funcţie au pus presiune pe poliţişti ca să facă ORICE pentru a bloca fermierii pe drumurile publice.

Democraţia? Unde e democraţia?
N
u îi înţeleg pe unii poliţişti. Au fost atâtea cazuri de notorietate când unii ca ei care au făcut ce le-a cerut politicul au fost demişi şi s-au trezit cu dosare penale după aia.
Dacă nici până acum nu au înţeles că nu e cazul să facă orice li se cere de politicieni, că după aia rămân şi fără funcţie şi sunt şi fericiţii câştigători ai unor dosare penale (că de politicienii care le-au dat ordin nu s-a luat nimeni), este vai de capul lor.

Ca să terminăm cu toată nebunia în care se află România și implementarea oricăror strategii ale altora (UE, NATO, ONU etc. etc. etc.) cred că este cazul să introducem în Codul penal român infracțiunea de înaltă trădare pentru nerespectarea supremației Constituției, care să sune ceva de acest fel:
La art. 398 Cod penal se introduce un nou alineat, alin. (2) cu următorul conţinut:
„(2) Fapta săvârșită de un senator, deputat, ministru, prim-ministru, europarlamentar, judecător al Curții Constituționale, judecător sau procuror, Președintele României prin care ignoră dispozițiile art. 1 alin. (5) din Constituția României privind supremația Constituției României constituie infracțiunea de înaltă trădare și se pedepseşte cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.”
Aşa cred că i-am linişti pe mulţi şi nu ar mai implementa orice li se trasează şi nici nu şi-ar mai găsi scuza ca aşa au decis alţii.
Niciodată poporul român nu a fost de acord cu renunţarea la supremaţia Constituţiei României.
Niciodată poporul român nu a votat la vreun referendum renunţarea la supremaţia Constituţiei României, indiferent la ce organizaţii europene sau internaţionale a aderat România.
Cred că pentru asta ar fi cazul să ieşim toţi în stradă şi să nu plecăm până când o astfel de infracţiune nu este introdusă în Codul penal prin lege adoptată de Parlament în procedura de urgenţă.
Iniţiativa legislativă este foarte simplu de făcut; un parlamentar îşi însuşeşte proiectul de lege şi îl iniţiază, depunându-l în Parlament (găsim unul imediat, dacă vrem să susţinem asta şi să cerem cât mai mulţi asta). Nu iniţierea proiectului de lege este problema, ci votarea lui de Parlament. Iar ca să îl voteze, e necesar să cerem mulţi, foarte mulţi. Însă, cum e an electoral, nu cred că s-ar risca să nu voteze proiectul de lege.

Autor: Av. Elena Radu
Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.