Nevertebratul Ioan Aurel Pop a vizitat muzeul holocaustului din Bucovina

Nevertebratul Ioan Aurel Pop a vizitat muzeul holocaustului din Bucovina

1 34

Nevertebratul care la presiunea institutului terorist Elie Wiesel a anulat evenimentele dedicate lui Nicolae Paulescu a fost în vizită la muzeul holocaustului din Bucovina, reafirmându-și sprijinul față de stăpânii ostili României.
Muzeul de Istorie din Siret, un muzeu local cu o vechime de peste 150 de ani, a fost desființat și reînființat sub denumirea de „Muzeul de Istorie Siret – Memorialul Holocaustului Evreilor din Bucovina”.
Potrivit site-ului fostului „Muzeu de Istorie din Siret,” Societatea „Muzeul” din Siret era una din cele mai vechi din țară, fiind înființată în anul 1870 prin strădania căpitanului Joseph von Gutter, primar al orașului, pasionat de istoria locurilor.
„Deschis în 1985, muzeul siretean a intrat în 2022 într-un amplu proces de restaurare care a prevăzut și reorganizarea expoziției permanente, prin proiectul Creșterea calității vieții în orașul Siret prin cultură, educație permanentă și spații urbane moderne, un parteneriat pe axa 13.1 la ADR Nord-Est, între Primăria Siret și Consiliul Județean Suceava. Valoarea destinată Muzeului de Istorie Siret a fost de 5.038.603 lei.”, se arată pe site-ul citat.
Zidul exterior se constituie într-un Memorial al Holocaustului Evreilor din Bucovina, realizat cu sprijinul Yad Vashem The World Holocaust Remembrance Center, the Central Database of Shoah Victims’ Names și al Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, și cuprinde numele a 51.089 de victime ale deportărilor în Transnistria.”, se mai scrie pe site-ul noului Muzeu.
Restaurarea care a adus și modificarea numelui Muzeului a inclus și o expoziție permanantă care conține „date despre (…) Holocaustul din Bucovina”.
Schimbarea care a survenit la fostul Muzeu de Istorie din Siret a devenit cunoscută la nivel național și internațional la recenta lansare a angajamentului candidatului prezidențial Mircea Geoană, când fotografia cu acesta și înscrisul „Holocaustul din Bucovina” (foto sus) a fost dispusă la mari dimensiuni pe pereții spațiului de lansare. Candidatul prezidențial Mircea Geoană a fost una dintre primele personalități politice care au vizitat noul muzeu.
Aviz pentru votanții Geoană, susțineți un alt shabbos goy care va face exact ce va dori ambasada SUA și Alexandru Florian. După înlăturarea Dianei, toți candidații sunt marionete ale lor.
O altă personalitate care l-a urmat a fost președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, care a vizitat pentru prima data „Muzeul de Istorie Siret – Memorialul Holocaustului evreilor din Bucovina”, după cum scrie presa locală.
„Pe tot traseul vizitei sale a fost însoțit de Stelian Nistor, Suveranul Mare Comandor al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România, care a făcut o donație Muzeului Național al Bucovinei” – lucrarea pictorului Ștefan Șoldănescu intitulată „Portret de evreu”, scrie site-ul unei televiziuni locale.

Nevertebratul Ioan Aurel Pop a vizitat muzeul holocaustului din Bucovina

Ioan Aurel Pop și marele mason Stelian Nistor și-au adus omagiul, sufletul lor cedat de bunăvoie iudeilor. Aviz pentru cei care-l susțin pe Aurel Pop ca fiind acest președinte luminat al academiei. Nu ne amintim cum și-a tras trei seruri experimentale covid și a ajuns apoi la spital? Nu ne amintim cum i-a scris unui elev că “episodul legionar din istoria noastră nu este de cinste”? Avem o memorie chiar atât de scurtă încât nu ne amintim cum s-a lepădat de marele savant român Nicolae Paulescu atunci când jidanii i-au cerut să o facă? Având în vedere aceste episoade, Ioan Aurel-Pop nu poate rămâne în istoria națională decât ca un nevertebrat, o slugă de tip trestie care se unduiește în vântul generat de interesele străine.
Cătălina Biholar, jurnalistă Intermedia TV, l-a întrebat: „Domnule președinte, e onoare să vă avem la Suceava pentru câteva zile, un schimb de experiențe istorice aici la Muzeul Național al Bucovinei, cel care găzduiește și Memorialul Holocaustului din Bucovina. Cum ați simțit energia locului acesta recent renovat?
Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, a spus, între altele:
„Am venit din mai multe motive și unul este acesta că există la Siret un muzeu extraordinar care traduce pentru publicul de azi o filă de istorie dureroasă și este bine să ne amintim de acest lucru ca să nu repetăm istoria și deci Muzeul Holocaustului e o mărturie de istorie.”

Autor: Sterie Ciumetti
Sursa: Incorect Politic

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.